Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

Başka kanala geçme ihtimali yok mu ? :(
Bu konuyu konuşamadık seninle üzgünüm cidden Yakup. :(

Şaşırmadım gerçi ben Kanal D'nin diziyi harcayacağı belliydi. Bir dizi bu kadar kolay harcanmamalı. Kanal giderek güven ve prestij kaybediyor bu hamleleriyle.. Ortada dizi ekibinin verdiği emek var, dizinin sevenleri var yazık cidden..
@Harunnn60 keşke fox'a geçse ama maalesef hem kıyıyor hem de çıkış bırakmıyor kanal...

@Bully bemde çok üzgünüm. Oyuncuların röportajlarında konu iyice tavan yapacakmış tempo olarak. İşleyişi biraz durgundu ama bi sıcaklık vardı, sağlam ilerleyecekti dizi.. Ya o kaza sahnesi için 4 gün harcamışlar bi kaç sahnenim çekimi filan 14 saat sürmüş. Aslı o saçlarını boyamaya kıyamazken sırf bu dizi için boyadı, 4 bölüm yayıma koyup bitirilen bi dizi için.. Nadir sarıbacak, zeyno eracar onun kocası rolündeki adam vs bu kadro çok zor bi araya gelir bi daha. Senaryo aşırı saçma başlasa tamam bı ışık göremediler kaldırıyolar diycem ama gayette iyi ilerliyodu. İnce ince işliyolardı.. Yani be kanal biliyosunki bu tür diziler öyle konediler gibi hemen yüksrk başlamaz yavaşça yükselirler, bunları bildiğin halde ve sabredemiyceğinide bildiğin halde ne diye alıyorsun diziyi o zaman ? Star bile total de umutsuz vak'a olan reaksiyonu her kuşağa tekrarlarını koyarak yükseltti.. Ciddi diyorum artık kanald'de bAşlamak lüks değil tam tersine büyük bi tehdit ve dezavantaj. Ben beren hariç başka projelerini izlemeyi düşünmüyorum artık bu kanalın.
Tabi ki sayın modum.:A
tam da araplar gelip raportaj yapmış :X hep bu arapların uğursuzluğu :A @destere @Çiğdem- @Forumdash @sürgünüm
10635871_787067188027209_6310290437522171046_n.png

Karadayı konusuna püskürmemi istemiyorsundur sanırım.:bağır:

😱 kontrol edemiyor mu uğursuzlupunu bu melun 😱

Bu adam uğursuz cidden.:( Hiçde oynayamıyor.:(

tam da araplar gelip raportaj yapmış :X hep bu arapların uğursuzluğu :A @destere @Çiğdem- @Forumdash @sürgünüm
10635871_787067188027209_6310290437522171046_n.png

Bu adamıda seviyormu araplar yok artık.😱:F

Kanal D'nin sitesinde Bana Artık Hicran De 12 Ekim Pazar 20.00 olarak yazıyor. Finali izleyeceğiz galiba.

Kanal D'nin sitesinde Bana Artık Hicran De 12 Ekim Pazar 20.00 olarak yazıyor. Finali izleyeceğiz galiba.
:T Twitterda kanal değiştirsin falan diye kampanya başlatmışlardı olsa keşke. :(

19 Ekim'de de Şeref Meselesi başlayacaktır. :)

:T Twitterda kanal değiştirsin falan diye kampanya başlatmışlardı olsa keşke. :(

19 Ekim'de de Şeref Meselesi başlayacaktır. :)
Evet gördüm kanal değiştirsin diye kapmanya yapmışlar. :(
Kanal D sitesinde '' Bana Artık Hicran De yeni bölümüyle 12 Ekim Pazar 20.00 da Kanal D'de '' :X

Artık diziyi izleyemem işe gidiyorum o saatte diziyi izleyemem ama daha sonradan internetten bakar yorum atarm. :X

Fragmanda güzel olmus. :X

Güzel fragman olmuş son bölümü de izlicem bitene kadar devam. :T