Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

Hicranı geçen hafta izleyememiştim şimdi özeti izliyorum :X
Hicran ne kadar da tatlı :bhr:

Dizinin sonuna baktım. Dizide aniden murat aşık olmuş laleden ayrılmış sanırım hızlanmış senaryo.

Dizinin sonuna baktım. Dizide aniden murat aşık olmuş laleden ayrılmış sanırım hızlanmış senaryo.

Dii başlamadan 4 bölüm hazırda varmış zaten reytinglerle ilgisi yok hızlanmanın bence.:)

Murat Hicranıma pis pis bakıyor.:(

Dilber öldürüyor güldürmekten.:F

Dizinin çekimleri var ya çok efsane. Her sahnede anlayabiliyoruz bunu.:)

Son düzenleme:
Bölüm çok durgundu lakin son yarım saat olanlar oldu. Bundan sonra dizinin durulması gibi bi şey olmayacak. Son sahnenin kurgusu mükemmel ötesiydi. Başkası mı var derken lale hicran elinde bez camı siler, maskesi üstğnde gözleri dolu kas katı kesilmiş muratın ağzından çıkacak söze bakar!! Mü kem mel... Çok ama çok beğendim. Murat & hicran sahneleri bölüme damgasını vurdu ama aşırı vurdu. Nerdeyse tüm bölüm onları izledik.. :d

yalnız o araba sahnelerine bi çeki düzen versinler, etrafa yol resmi koymak ne demek!😡

Kaçak gelinler o günden çekilmesi, bundan sonra bölümlerin hızlanacağını düşünmem vs umarım hicrana olumlu yansırda total 3.5 ab 5.5 üstüne çıkar sonraki bölümünde.. Tabii kanald korkaklık yapmadan insan gibi izleyebileceğimiz saatlerde verirse tekrarını...

Murat sırnaşıp durma be Hicran'a kuyruğu oldun iyice.😡

Emel2i merak edenler.:A

Sonunda karşılaştılar Hicra ile Sinan.:Z

Alican'ın gülüşü ve dişleri çok babaanne gibi. Çok itici.:(

Ben bu yengeyi çok sevdim yaaa.:F Bir harika Hicran'ın başını kurtaracak gibi.:F

İyice yandı bu Murat Hicran'a.:F

Dilber kesti Hicran ile Sinan uyumunu.:love1:

Son düzenleme:
Sinan Hicran sahnesi azalmış dizi sıkıcı olmuş.:(

Araba sahnesi güzeldi. Kapı çekme sahnesi özellikle çok orjinaldi.:)

Tokatı iyi yapıştırdı ama biraz geç kaldı tabi.:F

Murat'ın Annesine sığınması çok güzeldi. Çok anlamlı.

Bu Lale'yi Kayıp Şehir'de de sevmezdim. melun.:(

Murat'ın babasıyla tartışma sahnesi klişeyle başlayıp güzel devam etti sevdim.:)

Son düzenleme:
Güzel bi bitiş oldu. Lale'ye geri dönecek yine Murat bu çok bariz inşallah'ta öyle olur.:D

bugün bile bag'dan sonra güllerin savaşı tekrarı var. kanal resmen diziyi harcamak için elinden geleni yaptı. muradına da ersinler şimdi.. bu dizinin kendini gösterememesi %80 kanald nin hatası.. kanald artık yeni diziler için dezavantaj.. keşke star da başlasaydı. bi emek bu kadar çöp edilemezdi..

Güzel diziydi ama sanırım bitirildi :(

Hesap makinem Çakaçuka'dan gönderildi.

arkadaşlar dizi 4. bölümüyle yayından kalkıcak. kanald nin eline emeklerine sağlık. süper bi kararlılıkla diziyi erken bitirmek için elinden geleni yaptı ve finalede erkenden sokturdu. yazıklar olsun diyorum...