Gözün aydın bende kaçıyorum zaten çiçek satan çocuk sahnesinde kaldım gelirsem bakarım biraz dahaVe son meseja gelindi. Ben Network'u izleyeceğim. Sen izle geldiğimde yorumlaşırız.![]()
Gözün aydın bende kaçıyorum zaten çiçek satan çocuk sahnesinde kaldım gelirsem bakarım biraz dahaVe son meseja gelindi. Ben Network'u izleyeceğim. Sen izle geldiğimde yorumlaşırız.![]()
Gözün aydın bende kaçıyorum zaten çiçek satan çocuk sahnesinde kaldım gelirsem bakarım biraz daha
Son on dakika heyecan arttı onun etkisiyle konuşuyor
Sonlarda kaza felan olmuş herhaldeSon on dakika heyecan arttı onun etkisiyle konuşuyor
İlk bölümü De mi izlemedin))) hicran kaza gectiryaSonlarda kaza felan olmuş herhalde
Tam seyretmedim fragmanlarda kaza olmuşdu sonlarda ne oldu ?İlk bölümü De mi izlemedin))) hicran kaza gectirya
Tam seyretmedim fragmanlarda kaza olmuşdu sonlarda ne oldu ?
Bir grupta en az 5 almalı.Bu hafta izlerim bende büyük ihtimal fragman güzel
Total de de iyi oran alsak aslında çok iyi olacak![]()
AB ve ABC1 fena sayılmaz aslında ama Total çok vasat ilerliyorBir grupta en az 5 almalı.![]()
Fragman çok iyi.Murat ayrılıyor Lale'den Hicran'la kavuşmaları yakındır.
Bu arada gençler dizinin bu gece tekrarı var 112 Acil'den sonra.@yakup09 @sokak sanati
Geçen haftaya göre ilerleme büyük değil mi ama olaya iyi tarafından bakmak lazım.Fragman gayet iyi, dizi acemice ilerlemiyor.murat hicran için yüzüğü çıkarıyor
murat & hicran sahnelerinden dem vurmasını istiyoruz bu bölümün
@Bully kanald'ye haksızlık etmişim yine tekrarını veriyor bak 00.30![]()
Kanal D 1 tekrar daha yayınlasa tamamdır 5 reyting garanti ab'de@Bully bu olaya iyi bakmayı pollyanna bile beceremez![]()
Cuma günü as'den sonra yabancı sinema tekrarı olacak ondan sonra da hicran'ın tekrarı olabilir işte daha ne istiyorsun yetinmeyi bilmek lazım@Bully bu hafta baya bi bonkör davrandı daha tekrar vermez gibi, belkide son kıyak daha yapar şöyle 02.30 gibi![]()