Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

Yok artık Araba patladı ve 3'de içinde.😱 Murat ölsün Hicran ile Sİnan mutlu son olsun lütfen.:T:

@beyazsoy nasıl kurtulacaklar fikrin var mı.:(

Yok artık Araba patladı ve 3'de içinde.😱 Murat ölsün Hicran ile Sİnan mutlu son olsun lütfen.:T:

İkinci bölümde sinan ölürse dizi nasıl izlenecek. Hepsi kurtulacak tabi. Bur süre hastanede izleyeceğiz. Sinan ve murata kizin kimden olduğunu söyleyecek hicran ... ))) Geçmişteki sırlar gunuzdeki olaylarla ortaya çıkacak. Bunlar çıktıkça biz geçmişte bunlar nasıl yaşandığını izleyeceğiz. Dizideki stratejik akil bu. Buna gore düşünürsen kimsenin olmemesi lazimki sırlar ortaya çıksın

La dur daha 2'inci bölümdeyiz sen neyin kafasını yaşıyon :F

Top çevirmeceye devam)) ilk hafta yaptigim tahmin konusuna devam. Sadece kamyoncu hicran meselesi uzayacak. Kamyoncu İstanbul a gelecek. Ve hicrani takıntı haline getirecek
Tempo artar herhalde böyle gitmez Kamyoncuy'la evelencek galiba çocuk'da ondna olucak ? sence

İkinci bölümde sinan ölürse dizi nasıl izlenecek. Hepsi kurtulacak tabi. Bur süre hastanede izleyeceğiz. Sinan ve murata kizin kimden olduğunu söyleyecek hicran ... ))) Geçmişteki sırlar gunuzdeki olaylarla ortaya çıkacak. Bunlar çıktıkça biz geçmişte bunlar nasıl yaşandığını izleyeceğiz. Dizideki stratejik akil bu. Buna gore düşünürsen kimsenin olmemesi lazimki sırlar ortaya çıksın

Sende haklısın. Ölme falan yok zaten Sinan ölmesin.:Z

Aman bayılmaz izlerken :Fdaha dizi yeni başlıyor şampiyon sakin ol

Çok yavaş ilerleyince durduramıyorum kendimi.:(

Şu videoda ne kadarda çok sempatik oldukların ı görüyoruz. Tabi ki [HASHTAG]#hicransinan[/HASHTAG] deriz.:Z

http://video.kanald.com.tr/banaartikhicrande/Hay-ben-senin/26019

Valla ben çözemedim tam izlemiyorum ya ondan hangisiy'le olucağını :F

Murat'a aşık oalcak zaten hissettiriyorlar. Sinan'da sonradan aşık olduğunu farkedecek. Tabi demekle olmaz izleyince daha güzel etkileniyorsun.:D

Ayrıca ben bölümü bitirdim kim demiş sıkıcı diye gayet hoştu.:D

Şu videoda ne kadarda çok sempatik oldukların ı görüyoruz. Tabi ki [HASHTAG]#hicransinan[/HASHTAG] deriz.:Z

http://video.kanald.com.tr/banaartikhicrande/Hay-ben-senin/26019

Murat'a aşık oalcak zaten hissettiriyorlar. Sinan'da sonradan aşık olduğunu farkedecek. Tabi demekle olmaz izleyince daha güzel etkileniyorsun.:D

Ayrıca ben bölümü bitirdim kim demiş sıkıcı diye gayet hoştu.:D
Yorum sayfasını oku @Bully @beyazsoy diyolardı gördüklerim bunlar :F