Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

Dizinin müzikleri iyi oyunculuk iyi kurgu iyi eğlenceli karakterler çok iyi tanitildi.; ama ilk bölümde dizi adına bir şey anlatilmadi. Bu büyük handikap. Bu dizi twiitterda ve ekşi sözlükte alıp gider ama tutması için herşey yapılmış tek konu anlatılmamış

Güzel bir dizi olmuş.Ben beğendim. :) İlerleyen bölümler dizi daha da açılır.

Dizinin müzikleri iyi oyunculuk iyi kurgu iyi eğlenceli karakterler çok iyi tanitildi.; ama ilk bölümde dizi adına bir şey anlatilmadi. Bu büyük handikap. Bu dizi twiitterda ve ekşi sözlükte alıp gider ama tutması için herşey yapılmış tek konu anlatılmamış

Gönlüm ferahladı.:D

Gönlüm ferahladı.:D
Dizi ikinci bölümde belli olur. simdilik fena değil ama dizi anlatılmamış kapalı kalmis. Bence büyük hata , karakterleri eğlenceli bir şekilde anlatacagiz diye bu yola girilmesi doğru değil. İlk bölümde biz dizinin konusunu anlamaliydik

Hacı Sinan & Hicran mı olur yoksa Murat & Hicran mı?
her ikisi de ))) Alicanin annesi geldiğine gore merhamet teki kız alicanin ama Buğra da ona yanik. Hicran iki arkadaş arasında kalıyor. Önce yardim istiyor evden kaçıyor. Sonra hamile olduğunu anlıyor. Alicanin evliliğine zeval vermemek için kaçıyor. Buğra çapkın ama hicran onu yola getiriyor

Diziyi izledim uzun bir yorum yapalım bakalım.

Bölümün ilk başları sıkıcıydı. Ama Buğra Gülsoy ve Alican Yücesoy dizide göründükten itibaren bölüm güzel bir hal almaya başladı. Bu dizi izlenir. :X Tamam ilk bölüm ağır geçti ama karakterler çok iyi tanııtıldı, oyunculuklar çok iyiydi hemen hemen. Ama ana konuyu anlayamadık tabii @beyazsoy'un dediği gibi.

Aslı Enver'in oyunculuğu gerçekten harikaydı. Şirin, komik ve aynı azamanda hüzünlü bir karakterin altından çok iyi bir şekilde kalkmış. :)

Ama benim adamım tabii ki Buğra Gülsoy. Kuzey Güney'den sonra onu bambaşka bir karakterle görmek gerçekten çok iyiydi. Bölümü eğlenceli kıldı. :X

Alican Yücesoy da gayet iyiydi. Oyunculuğunu tartışmam bile zaten. Onun karakteri sonradan açılacak gibi. :)

Benim merak ettiğim Hicran'ın çocuğu kimden acaba? Nazif'le evlendi mi yoksa kaçmayı başardı mı ınu öğrenemedik. :D

İkinci bölüm tempo artacaktır. Coşkun ve Gülizar Irmak'ın kalemlerine sağlık..