Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

Sahne güldürdü baya :F

Aşktan Kaçılmaz'ıda öbür tarafta övüp duruyor.:F
Tahmin etmiştim :kiki:

İşte dram böyle olur. Diğer senaristler sırf tns için bastırıyorda bastırıyor ağlamaklı bağrışlara. Burda hem gülüyoruz hem hüzünleniyoruz. Dram böyle olur işte :)

Bir dakika ne dedin sen.:bağır: Suskunlar'dada Kayıp'tada muhteşemdi.:bhr:
Ve Hayat Bilgisi. :T: Çok iyi değildi açıkcası oyunculuğu ama çok beğendim bu dizide. :D

diziyi birkaç tns deneğiyle beraber izliyorum da dizi çok ağır biz kaldıramayız bu ağırlığı dediler. aşktan kaçılmaz'a zapladılar bi dakka olsun gözlerini ayıramıyorlar şimdi. :)
Mutfakta 5 DK baktım Aşktan Kaçılmaz'a bu yorumun bana çok abartılı geldi. :)

Çok ağır ilerliyor dizi. Yarınki oranlar yüksek olmayacaktır.​
@-potterhead- Ama dizi çok sağlam geliyor. Diğerleri gibi tüm kozlarını oynamıyor hızlı yükselip hızlı çökmemek için :):) zamanla üstüne katarak yükselecektir. :)

Kaza sahnesinin tamamı nihayet göründü. Muhteşem bir sahne çekmişler.

Çok ağır ilerliyor dizi. Yarınki oranlar yüksek olmayacaktır.
@-potterhead- Ama dizi çok sağlam geliyor. Diğerleri gibi tüm kozlarını oynamıyor hızlı yükselip hızlı çökmek için :):) zamanla üstüne katarak yükselecektir. :)
İnşallah ama Aşktan Kaçılmaz'a baktım çok akıcı ve totalde alır yürür gibi geliyor. Umarım BAHD kazanan taraf olur :) Bunu Star'cı olmama rağmen söylüyorum :F

Müzikleri güzel dizinin bu arada. :D

Bence Hicran AB işi olur TOTAL'de yine lider Küçük Gelin olur. Aşktan Kaçılmaz'ın ne TOTAL'de ne AB'de iyi gideceğini düşünmüyorum basit bir iş olmuş. :)
Erler Filmden ne bekliyordun ki :) Yarın A/B de zirve Hicran'ın :)

Reklam Muhtemelen orada biter.:(

16 yıl sonra mı ohaaa 😱

Zaten 16 yıl öncesini 1998'i anlatıyor.:D Kaza 2014

Müzikleri güzel dizinin bu arada. :D

Bence Hicran AB işi olur TOTAL'de yine lider Küçük Gelin olur. Aşktan Kaçılmaz'ın ne TOTAL'de ne AB'de iyi gideceğini düşünmüyorum basit bir iş olmuş. :)

İnşiallah yaa. Pelin falan dedim ama forumdakiler çok beğeniyor korkuyorum.:T

Ve Hayat Bilgisi. :T: Çok iyi değildi açıkcası oyunculuğu ama çok beğendim bu dizide. :D

Mutfakta 5 DK baktım Aşktan Kaçılmaz'a bu yorumun bana çok abartılı geldi. :)
ironi yapıyodum yavv galiba çok iyi beceremedim. diziyi çok izleyemedim ama inşallah tutar.