Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

sokak sanati

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
58,385
Puanı
1,060
00.jpg

Süreç Film imzalı Kanal D'nin yeni dizisi 'Bana Artık Hicran De' bu akşam ilk bölümüyle yayına girecek.

Coşkun Irmak'ın kaleminden çıkan dizide Aslı Enver, Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisough ve Elif Ceren Balıkçı'nın yer alıyor. Diziyle ilgili resimlerin ve bölüm fragmanlarının yanı sıra yorumlarınızı bu başlık altında yapabilirsiniz.

'Bana Artık Hicran De' yeni bölümleriyle bu Pazar ve her Pazar Kanal D'de.

Son düzenleme:
Bu akşam burdayız. İzleyeceğim ilk bölümü. Umarım ismiyle müsemmadır.:)

Merakla bekliyoruz. Çok kaliteli bir iş olacağından şüphemiz yok. Coşkun Irmak söz konusu. :)

İnşallah tempolu bir ilk bölüm izleriz. :)

Konuyuda kaptırmadım tam çifte bayram havasındayım.:Z

Diziyi izlemeye karar verdim. Bu akdar alamet bıoşa değil.:love1:

Güneşi Beklerken'in boşluğunu inşallah doldurur, bizimde Pazar akşamlarımız boş geçmemiş olur. @Bully

Dizinin ilk bölümünü yarın gece internetten izleyeceğim. :) :)

Güneşi Beklerken'in boşluğunu inşallah doldurur, bizimde Pazar akşamlarımız boş geçmemiş olur. @Bully
Güneşi Beklerken kanayan bir yara hala benim için özlüyorum. :( Ben Şeref Meselesi'ni Pazar'a bekliyordum Hicran'ı koydu Kanal D. İnşallah doğru kararı vermişlerdir.

Ama Hicran'dan çok umutluyum ben. Ağır dram olmazsa şansı oldukça yüksek bence.

Güneşi Beklerken kanayan bir yara hala benim için özlüyorum. :( Ben Şeref Meselesi'ni Pazar'a bekliyordum Hicran'ı koydu Kanal D. İnşallah doğru kararı vermişlerdir.

Ropörtajı okudun mu. Aslı Enver 4 bölüm romantik komedi tarzında demiş.:D

Şeref Meselesi artık Çarşamabaya gelir, Benim Adım Gültepe yolcu gibi.:A

Evet dikkatimi çekti benim de o. :D Dizi bir tutsun. Drama sonradan girsinler. En mantıklısı. :D

Ama çok değişimde olsun istemem. yani şimdi Kiraz Mevsimi gibi olur romantik komedileri sonra ağır dram olursa üyük oaly olur. Bence her şey dozunda olsun Kocamın Ailesi gibi yani.:A

Şeref Meselesi artık Çarşamabaya gelir, Benim Adım Gültepe yolcu gibi.:A
Üçüncü bölümüyle de yükseliş yakalayamazsa tehlike çanları çalmaya başlayabilir. :( Şeref Meselesi de Ekim'de anca başlar zaten. Fragmanı da çıkmadı. Cuma günü yayınlanacaktı güya fragman. :A

Üçüncü bölümüyle de yükseliş yakalayamazsa tehlike çanları çalmaya başlayabilir. :( Şeref Meselesi de Ekim'de anca başlar zaten. Fragmanı da çıkmadı. Cuma günü yayınlanacaktı güya fragman. :A
Çok pis laf soktun.:) Fragman ertelenmiş, Twitter'da dizinin fragmanını hazırlayan kişiyi takip ediyorum ben onun yalancısıyım valla.:)

Çarşamba'ya o zaman Poyraz Karayel gelir, Benim Adım Gültepe yine yolcu.:A

Çok pis laf soktun.:) Fragman ertelenmiş, Twitter'da dizinin fragmanını hazırlayan kişiyi takip ediyorum ben onun yalancısıyım valla.:)

Çarşamba'ya o zaman Poyraz Karayel gelir, Benim Adım Gültepe yine yolcu.:A
Poyraz Karayelide ben merak ettim. Limon Filme karşı antisemaptim var ama izlemeye calışacam :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,234
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs