Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

fragman biraz durgun ama yine içine çeken bi hava var.

coşkun ırmak öbgzk'de başka dizilerin 10 bölümde işlediği tempoyu tek bölümde tüketiyordu. bu sefer yayarak ilerleyecek heralde, en iyisini de yapıyor.

Yine top çevirme yine konu yok ya.. Bu senarist ne yapıyor acaba
Fragman fena değil ama bu fragmana göre ikinci bölüm de ağır geçecek gibi görünüyor. O zaman sıkıntı işte. İnşallah öyle olmaz. Seyirci yavaş dizilere tahammül etmiyor artık. Hicran sonradan açılacak diyorlar tamam ama o açılana kadar iş işten geçmiş olabilir.

Bir dizinin ilk bölümleri özenle çekilmeli bence. Tempo, aksiyon bol olmalı izleyici sıkılmamalı. Ana konuya direkt girilmeli. Tns denekleri böyle istiyor artık. Ağır dizilere tahammülleri yok pek.

Bir de fazla karmaşık , bulmacali olmayacak. İnsanları hayat sıkıyıyor ve yoruyor bir de TV de yorulmak istemiyor

Bir de fazla karmaşık , bulmacali olmayacak. İnsanları hayat sıkıyıyor ve yoruyor bir de TV de yorulmak istemiyor
dizi karmaşık değil ki, 2-3. bölüme anlaşışlır zaten aslının başını kimin yakacağı. senarist tüm bu sorulara ilk bölümden cevap verse, diziyi nasıl uzatacak? sağlam merkezlere bağlayacak ?

Haklisin dizi katışık değil senarist özelikle karıştıriyor)))) eğer hikâyen iki bölümde tiksnacaksa niye kendine senarist dersin ki)))

Haklisin dizi katışık değil senarist özelikle karıştıriyor)))) eğer hikâyen iki bölümde tiksnacaksa niye kendine senarist dersin ki)))
neye bağlayıpta, tıkandığı kanısına vardın ? bence gayet açıklayıcı. görücü uslüyle evlenmek istemeyen ama aile baskısı altında kalan kızın, bu ikiliden birisiyle birlikte hataya düşecekleri bi öykü. bi, cocuk nerde yaşıyor,kimden ve laleyle murat şu anda birlikteler mi ? sorusu mevcut. ee bunların hepsini ilk bölümde öğreneceksek, dizi 6. bölümde final yapsın o zaman. ))))

Sen dedin herşeyi açıklarlarsa hikaye tıkanır. Ben de tikanacaksa ne olacak ise yarar senarist dedim.

Yukarda yazdigin tamamen senin tahminin

hikaye karisik değil dedim zaten.. basit düz hikaye ama senarist karmaşık göstermeye çalışıyor sadece. Hikâyenin karışıktır anlarimda sen niye anlaşılmasını zorlaştırırsin

sen olsan nasıl kurgulardın peki ? tekdüze herşyi açıklaması basit olurdu. gerçi tns basitliğe ölüp bitiyor ama )))) senarist kurguyu ve karakterleri özenli tanımlamaya çalıştıtğı için bence karışık olarak algılıyosun. ilk bi karktere alışında onadan sonra hatlarını, pişmanlıklarını öğrenein diyor. ve bence gayet doğru bi çizgi.

Ha sen ilk alintiladigin mesajı yine yanlış anladın)))) hep boyle tartışmaya aradan giriyon sonra uğraş dur sana laf anlatacagiz diye))))

Biz @Bully ile tns denekleri nasıl onu tartışıyorduk yoksa bu diziyi anlamadigimiz karisik buldugunuzdan değil. Zaten ilk gün hikaye nasıl olacak onu forumda yazdım. Ve hikayeyi sevdiğimi de yazdım. Ama sen bana illa muhalefet etmekle kendini mecbur kıldığını için her zamanki gibi cemkiriyon))))

Bir daha diyorum Dizi karisik değil. Senarist karisik gibi göstermeye çalışıyor diyom ki yapma senarist zaten reytingin az onu da kaybetme girme böyle ucuz amerikan babalarına ))))

sen herşeyi aşşağıya çekmeye nası mecbur hiissediyosan, beni de ondan say
))))))

Neyse ilerki bölümleri izlemek gerek.