Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

Neredeyse beğenmeyen çıkmadı. Tekrar izledkten sonra genel yorumu yapacağım.

Akla takılan bencede iki soru var.1.si konu ne
2.si oradaki son model araç. Ama araştırdım döneme uygun zengin, spor bir aracın olması gerektiği gibiymiş. yani o araç o döneme göre normalmiş.
Bana da çok lüks geldi ama sıkıntı yokmuş.

2.bölümü de izleyip kararimi vereceğim @yakup09
peki.

sizde istiyosunuz 1. bölümden herşey meydana çıksın.

peki.

sizde istiyosunuz 1. bölümden herşey meydana çıksın.

Hiç bir şeyde olmasında istemiyoruz o sebepten mütevellit.
Yani iyiydi hoştu her şey yerindeydi ama fragmandan anladığın üstünde bir şey anlamadım şahsen ben.

Diziyi tekrar izleyince şu çok göze batıyor Sinan ile Hicran olacak gibi ama ne olur bilinmez tabi sadece bunu sezdim.
Tv'de sinan'ı görüp gülmesi. Son sahnenin Sinan ile Hicran ağırlıklı olması bende bu ön seziyi uyandırdı.

Dizinin geleceği ile ilgili ilk fikirlerim.

Kız Kamyoncudan
Hicran Sinan ile aşk yaşayacak zaten hep ondan geçiş yapılıyor.
Murat ile Lale ne ayak daha emin değilim ama şu konuyu bir daha okumalıyım.

Bu kısım dikkatimi çekti. Annesini tanıma yolu diyor. Hicran büyütmüyor kızı onu anlıyoruz.

Bence Hicran Kamyoncuyu aldattı Kamyoncuda aldı çocuğu gitti. Sonra karşılaştılar Hicran ile Özlem. Ama Neden kötü davranıyor o biraz çelişiyor. @yakup09 biraz einsteinlık yap hadi.

Son düzenleme:
Fazla muhabbet tez hicran getirilmiş))). Dizinin ilk bölüm dun yazdığım gibi ana konuya girmemesi bulmaca çözücüdür gibi karmaşık anlatımı reytinglere yansıdı. Bence en zorlu gün pazar günü oldu yükselmesi çok zor. Belki bir iki dizi telef olursa belki yükselir birinci olur

Bir tahminin var mı nasıl o hale geliniyor diye.
Ben frsagman çıkana kadar kudururum.

Bir tahminin var mı nasıl o hale geliniyor diye.
Ben frsagman çıkana kadar kudururum.

Dün yazmistim

Ben çekimlerde yanıldım o zaman. Çünkü hep geleceğe Buğra'nın gözlerinden girildi. Ben Buğra ile aşk yaşayacağını düşünmüştüm ama o zaman Lale karakterinin önemi kalmıyor Alican ile olacaktır muhtemeln. Peki kamyoncuyla bir şey olmayacak dimi.

Kız ile aralarındaki kopukluk neden olabilir ki. Yani kızı baya istemiyor.

Buğra karakteri playboy ya hemen aşık olmayacak aska cool bakacak ama zamanla Buğra deli gibi aşık olacak ama Alican çoktan işi pişirmis olacak Buğra uzaktan uzağa sevmek zorunda kalacak.

Kamyoncu jenerikte gecmiyorsa( nadir saribacak ) fazla etkili olmayacak belki hicran ile evlenebilir ama sonra hicran(ayrılık manasında) yasanacak ve kamyocuyu terk edecek bu ikiliye gidecek ama büyük ihtimal komsu kızının sözüne uyup düğün öncesi kacak

Kızı ile ilgili iki ihtimal var Alicanin evliligine zarar vermemek için alicandan da ayrilcak ve bakamadigi içi yurda ya da annesine bırakacak kendi hayatanina dalacak kendi isteğiyle bıraktığı için kızı onun peşinden gidiyor .. Annelik bağı yok ve kimsenin onun kızı olduğunu bilmesini istemiyor(muhtemelen cevrede kotu kız olarak bilinmek istemiyor) bana anne deme ne diyeyim bana artık hicran de

Offf etkisinden kurtulmam lazım.

Kız hakkındaki ilk tahminin iyi ama olmayacaktır bence öyle bir eşy.

Şu komşu kıznın ilk bölümde sürekli kaçma üzerinden lafları söylemesi benimde dikkatimi çekti. Bencede Nikahtan önce kaçar.

Alican ve Buğra içinse dediğin tutarlı. Olabilir. Çok dokunaklı anlatmışsın.

Hikaye dokunakli evet . ben de sevdim hikayeyi ama tasarlama ilkesi çok riskli zeka istiyor, bizim halk zeka isteyen dizileri izlemiyor))) umarım ikinci bölüm diziyi acarlar yoksa isleri çok zor

Hikaye dokunakli evet . ben de sevdim hikayeyi ama tasarlama ilkesi çok riskli zeka istiyor, bizim halk zeka isteyen dizileri izlemiyor))) umarım ikinci bölüm diziyi acarlar yoksa isleri çok zor

Her şey yolunda gidecek eminim. Coşkun beye güveniyoruz.

Dün Yoruma Gelemedim Üzgünüm Şimdi Yapayım Yorumu

Diziyi ben genel olarak çok beğendim. İlk bölüm biraz sıkıcıydı, ama o Hicranı kovaladıkları sahne ve kiliseden çıkışlarda falan sesli güldüm
Aslı Enver dizidi tek başına götürür bence , bir insana gülmek bu kadar mı yakışır , gülüşü en güzel ünlü bence. Dizide Sinan karakteriyle Buğra Gülsoy iyiydi
Tabiki Alican'da iyiydi
Ben ilk bölümü beğendim , dizi umarım reytinglerini yükseltir ve hak ettiği yeri alır. Bu arada anlayamadım bu dizi eski zamanlarda mı çekilmiş bir ? İkincisi o telefonlar ve arabalar hiç uymamış gibi geldi

Hem günümüz hem de 16 yıl öncesi gösteriliyor. kaza ve son sunum yapılan sahneler hariç diğer tüm sahneler 16 yıl önceki olaylar.

inşallah haftaya bekleneni vermeye başlayacaktır.

Fragman idare eder. Sevmedim yani ama Alican'a gülümsedi Hicran geri gelecek gibi.

Ama Ekşi'den az evvel bir spoiler öğrendim dizi başlamadan 1 ay önce Özlem Murat ve Hicran'ın çocuğudur diye yazıyormuş sonra kaldırmışlar.
@beyazsoy haklı çıktı. Nazif'i terketcek muhtemelen.

Konu biraz daha hızlı ilerlerse güzel olacak senaristler.