Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

AB'de iyi aslında keşke Show'um alsa bu diziyi.
Bir yerde yapımcı birkaç kanalla görüşüyor diye okumuştum galiba umarım devam eder dizi.

Başta aslı enver, alican yücesoy, zeyno eracar, tamer levent ve nadir sarıbacak olmak üzere tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Harika bi iş çıkardılar. Keza senaryo grubu öyküyü nakıl nakış hassasiyetle işliyordu. Ve reji gerçekten iyiydi, volkan kocatürk beni çok şaşırttı. Bu kadarını beklemiyodum. Akıllarda cevaplanmamış büssürü soruyla veda etti dizi...

bu arada kanalD'ye büyük bi hırsla yazıklar olsun diyorum. "YAZIKLAR OLSUN"

Belki show tv ye geçer

AB'de iyi aslında keşke Show'um alsa bu diziyi.
Bir yerde yapımcı birkaç kanalla görüşüyor diye okumuştum galiba umarım devam eder dizi.
Keşke.
bs ve fh 2.5 larla devam ediyolar bu 4.5 la final yaptı... Ama devam etme durumu imkansızmış, teknik ekip çoktan dağılmış.

Belki show tv ye geçer

Bu saatten sonra imkansız..

Vay be bittimi şimdi dizi yani bende haftaya devam edicek sandım açık uçlu bitti dizi

Vay be o zaman resmen AB'de 4.5 alan dizi harcandı... Ama yerine gelen Urfayı da izledim Hicran'dan daha kötü gideceği kesin Kanal D'ye ders olur diyeceğim ama onu bitirir yenisini koyar dizi alt tarafı zaten bir sürü almış.

Ne de güzzel dinledik Gül ile Bülbül'ün hikaayesini.

Dizinin başınsan beri değişmeyen tek noktası Nazif'in Hicran'a pis pis bakışı.

Baba bile çeneyi düşürdü Nazif hala bakıyor.

Ve dizi tarihi tozlu sayfalarına karışır. Final tadında bir havası vardı dizinin 4. bölüm. Tam açılmalık yani neyse istediğim gibi bitmesede bitmesi üzdü.