Kanal D Bana Artık Hicran De - Dizi Yorumları

düzenli izleyecek ka sevmedim.
hem benim bahar'ım var pazar günleri

Hicran'ında olsun diye uğraştık o kadar ama sen bilirsin.
Ayrıca bir fragmanın lafını yapmayacağını düşünüyorum ve hep etiketleme yetkisini kendime veriyorum.

Hicran'ında olsun diye uğraştık o kadar ama sen bilirsin.
Ayrıca bir fragmanın lafını yapmayacağını düşünüyorum ve hep etiketleme yetkisini kendime veriyorum.
ben hicran diyemedim kendisine yapacak bir şey yok
istersen etiketle tabi bir şey olmaz

Sinan - Hicran ileriki zamanlarda olacak gibi bence de. Ama o zamana kadar dizi devam edebilecek mi asıl mesele o.

Sinan - Hicran ileriki zamanlarda olacak gibi bence de. Ama o zamana kadar dizi devam edebilecek mi asıl mesele o.

Bana sizin Sinan'a bela okuduğunuz güne kadar devam etmesi yeterli dizinin.
Şaka şaka hep sürsün tam sefamın coşacağı dönemde bitmesin.

Bana sizin Sinan'a bela okuduğunuz güne kadar devam etmesi yeterli dizinin.
Şaka şaka hep sürsün tam sefamın coşacağı dönemde bitmesin.
Sinan'ı sevmiyor değilim komikliği hoşuma gidiyor. Ama kendini beğenmiş tavırları falan çok gıcık.
İnşallah hep sürer bakalım bu hafta önemli..

Sinan'ı sevmiyor değilim komikliği hoşuma gidiyor. Ama kendini beğenmiş tavırları falan çok gıcık.
İnşallah hep sürer bakalım bu hafta önemli..

Gıcık kısmını göz ardı edip beğendim. 2.si gıcık değil sempatik. Bence burnu havadalık konusunu Lale yapıyor. Sinan kendini beğeniyor ama öylee ezmek için değil. Farklı bir kendini beğenmişlik var.
Sempatik.

Sinan'ın maskesi kendini beğenmişliği aslında. Özünde iyi birisi belli. Hicran'a olan aşkı onu daha da iyi biri yapacaktır.

Lale konusuna hiç girmeyelim tam nefretlik aman gözlerden ırak.

Sinan'ın maskesi kendini beğenmişliği aslında. Özünde iyi birisi belli. Hicran'a olan aşkı onu daha da iyi biri yapacaktır.

Lale konusuna hiç girmeyelim tam nefretlik aman gözlerden ırak.

Yakında herkes sinan'cı olur yani.
Be yine taraf değiştirmeyeceğim.