- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
onu sadece ilk bölüm içün dedim.ss
İlk bölümden sonra baktım ve güzelde demiştin. Son yarım saat izledim demiştin.ss
onu sadece ilk bölüm içün dedim.ss
tamam işte ondan sonra da denk gelirsem devam ederim dedim işte.ssİlk bölümden sonra baktım ve güzelde demiştin. Son yarım saat izledim demiştin.ss
tamam işte ondan sonra da denk gelirsem devam ederim dedim işte.ss
düzenli izleyecek ka sevmedim.Sevdiğin için devam etmen gerektiğini düşündüm.ss
düzenli izleyecek ka sevmedim.hem benim bahar'ım var pazar günleri
![]()
ben hicran diyemedim kendisine yapacak bir şey yokHicran'ında olsun diye uğraştık o kadar ama sen bilirsin.Ayrıca bir fragmanın lafını yapmayacağını düşünüyorum ve hep etiketleme yetkisini kendime veriyorum.
![]()
ben hicran diyemedim kendisine yapacak bir şey yokistersen etiketle tabi bir şey olmaz
![]()
Sinan - Hicran ileriki zamanlarda olacak gibi bence de. Ama o zamana kadar dizi devam edebilecek mi asıl mesele o.Hatırlat demiştin.ss
Öncellikle hevesinizin kursağınız kaldığı günü germeyi iple çektiğimi belirtiyorum.Çünkü Murat masum Hicran'ımızı üzecek sizde bu gerçekteği pek atlamamsınız iyi olur @Bully @yakup09 .
2.si yakışabilirler ama önemli olan mutlu olmaları. Sinan eğlenceli biri ve Hicran'ada tamamen kapılmış durumda. onu asla üzmez. Hicran için Sinan demeye devam edeceğim.😎
Sinan - Hicran ileriki zamanlarda olacak gibi bence de. Ama o zamana kadar dizi devam edebilecek mi asıl mesele o.![]()
Sinan'ı sevmiyor değilim komikliği hoşuma gidiyor. Ama kendini beğenmiş tavırları falan çok gıcık.Bana sizin Sinan'a bela okuduğunuz güne kadar devam etmesi yeterli dizinin.Şaka şaka hep sürsün tam sefamın coşacağı dönemde bitmesin.
![]()
Sinan'ı sevmiyor değilim komikliği hoşuma gidiyor. Ama kendini beğenmiş tavırları falan çok gıcık.İnşallah hep sürer bakalım bu hafta önemli..
![]()
Sinan'ın maskesi kendini beğenmişliği aslında. Özünde iyi birisi belli. Hicran'a olan aşkı onu daha da iyi biri yapacaktır.Gıcık kısmını göz ardı edip beğendim. 2.si gıcık değil sempatik. Bence burnu havadalık konusunu Lale yapıyor. Sinan kendini beğeniyor ama öylee ezmek için değil. Farklı bir kendini beğenmişlik var.Sempatik.
Sinan'ın maskesi kendini beğenmişliği aslında. Özünde iyi birisi belli. Hicran'a olan aşkı onu daha da iyi biri yapacaktır.
Lale konusuna hiç girmeyelim tam nefretlik aman gözlerden ırak.![]()
İnşallah görebiliriz o zamanları ben taraf değiştirmeye razıyım.Yakında herkes sinan'cı olur yani.Be yine taraf değiştirmeyeceğim.
![]()
İnşallah görebiliriz o zamanları ben taraf değiştirmeye razıyım.![]()
Ya işte ben de hazırlıyorum kendimi çok üzülmeyeyim diye napim Kanal D acımasız bir kanal bildiğimiz üzere.Dizi bitecekmiş gibi konuşma.Öyle gizli gizli göndermeler ne öyel.
Ya işte ben de hazırlıyorum kendimi çok üzülmeyeyim diye napim Kanal D acımasız bir kanal bildiğimiz üzere.![]()
İyi peki demeyeceğim bundan sonra öyle şeyler.Demedende başarabilirsin bunu. Dedikçe olur biliyorsun.![]()
İyi peki demeyeceğim bundan sonra öyle şeyler.![]()