Bu dizinin zamanla açılacağı söyleniyor Deniz. Yoksa ilk bölümü ben de ağır buldum ama güzeldi.Ya hayır ondan değil dizide beni sürükleyen bir şey göremiyorum. Bak Gültepe'ye ilk tanıtımıyla cezbetti hemen beni.
Bu dizinin zamanla açılacağı söyleniyor Deniz. Yoksa ilk bölümü ben de ağır buldum ama güzeldi.Ya hayır ondan değil dizide beni sürükleyen bir şey göremiyorum. Bak Gültepe'ye ilk tanıtımıyla cezbetti hemen beni.
Bende pek göremedim , bugün KVP sonrasına koysalardı aslında çok iyi olacaktıBen bu fragmanı çok beğendim tempo yavaş yavaş artacak.Bu bölüm zirvede olamaz ama oranları artar. Tabii Kanal D'nin vereceği tekrar miktarına da bağlı yayın akışında göremedim pek Hicran tekrarı.
Sana fazla ab gelmiştir nolcak.
Gültepe tabiki daha güzel yanına bile yaklaşamaz. Bu dizide itici başrol erkekler var ondan sanırım.Bu dizinin zamanla açılacağı söyleniyor Deniz. Yoksa ilk bölümü ben de ağır buldum ama güzeldi.Gültepe daha güzel tabii Hicran'dan orası ayrı.
Km fazla tekrar yapmadı mı yuh artık Fox günde 2 kez yayınladı nerdeyseBende pek göremedim , bugün KVP sonrasına koysalardı aslında çok iyi olacaktı
Hafta sonu öğlene koyar 2-3 tane
Km de fazla tekrar yapmadı bir anda ne olduysa oldu bizde anlamadık
Sen fazla yorum yapma şu tutmayan dizinin profilini değiştirKm fazla tekrar yapmadı mı yuh artık Fox günde 2 kez yayınladı nerdeyse
Yarın akşam da olur tekrar as'den sonra. Bakalım iyi bir yükseliş olur umarım ikinci bölümde.
Bence iyiler ya Buğra ve Alican. Yine aynı şeyi söylicem ama o ikisi de ab'lik oyuncular itici bulman bu yüzdendir.Gültepe tabiki daha güzel yanına bile yaklaşamaz. Bu dizide itici başrol erkekler var ondan sanırım.
Bu dizide oyunculardan kaynaklı olmasa da soğuk bir hava seziyorum anlayamıyorum aslında ısınmak istediğim bir dizi ama olmuyor.Bence iyiler ya Buğra ve Alican. Yine aynı şeyi söylicem ama o ikisi de ab'lik oyuncular itici bulman bu yüzdendir.
Sen kendi profiline bak Gültepe'nin şansı Hicran'dan daha yüksek.Sen fazla yorum yapma şu tutmayan dizinin profilini değiştir
yaktı hicranın başını 😡
yayından kalkarsa karadayıya daha fazla yorum yazıcam
gültepe'ye de kıyamıyorum.ikisinin de bolca tekrarlarını versin kanal ama hicrana biraz daha ağırlık vermeli..
Hicran bu hafta zirveyi alacakSen kendi profiline bak Gültepe'nin şansı Hicran'dan daha yüksek.
sen heralde istiyosun kıyıma geçmesini.alttan alta iğnelemeler filan 😱 cuma as sonrasında, cts gündüz vegüllerin savaşı sonrası, pazar da gündüze yerleştirdi mi tekrarı, kendini affettirmiş olur bize @sokak sanati
Bekleriz ama güzel yorumlarını kötü yorumlarını kendine sakla
Kanal d belki umudu kesti ilk bölümden ondan tekrarını vermiyodur
Uçma.Hicran bu hafta zirveyi alacak
Değiştiriyorum profili
Boş boş düşünmelerinde bir sakınca yok))sen idare edebiliyosun demek, belki idare ettiğin olarak sandıkların seninle idare edemiyolar diye düşünüyolardır.))))))
Ara sıra bakıyorduk yineUçma.
Güzel olmuş ben de bi ara Kerem yapmıştım ama gb izlemediğin için benim kadar fanı olamazsın Kerem reyizin.
Gb efsanedir Zey-Ker asla unutulmaz <3Ara sıra bakıyorduk yine
Ne ara reyiz oldu hala genç o
KerFan candır
Belki Fox'uma transfer olurKesinlikle zaten Vadi'den sonra yayınlanacağına hiç yayınlanmasın daha iyi.Cumartesi gündüz bir kere yayıyınlansın Birde akşam birde Pazar gündüz yeterde artar.Cuma'ya gerek yok.
Bende umudu kestim zaten o kadandan malum olaydan sonra ama Hicran için katlanıcaz birde Gültepe için.
Belki Fox'uma transfer olur
Hicran sevdan tavan yapmış seninÜst tarafta yazdım zaten eğer Kanal D ipi koparırsa Fox'cu ve tanıdığım arkadaşlar var Twitter'dan tag açtıracağım başlatacağım.
Hicran sevdan tavan yapmış senin
Haluk ban yemiş galiba senin bu azimle onuda yaparsınHemde ne tavan. Show'dan bile meded umabilirim. Süreç Film'in tapımcısı Ali Bey ile bile iletişime geçicem. Haluk ilede aram iyi.Bu iş bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?