Yargı pembe dizi ödülü aldığında önemsiz diyordun bu da pembe dizi ödülü almış tutarlılığın müthiş.Koca gözlü kıza helal olsun çatlasın antiler patlasın rakipler sefası olsun
Yargı pembe dizi ödülü aldığında önemsiz diyordun bu da pembe dizi ödülü almış tutarlılığın müthiş.Koca gözlü kıza helal olsun çatlasın antiler patlasın rakipler sefası olsun
bunda magazin siteleri, twitter ahalisi kudurmadı çok önemli bir ödülmüş gibi o yüzden laf etmiyorum ayrıca diğer dizi kadın başrol her bölüm ağlıyor ama güçlü kadın diye diye 3 senedir boş yere övülüyor bu dizi en azından 16 bölümde bitiyor çok başımızın etini yemiyecekYargı pembe dizi ödülü aldığında önemsiz diyordun bu da pembe dizi ödülü almış tutarlılığın müthiş.
İftiralarım demek istedin zaar.yok sevap pointlerim her gün zirveyi zorluyor ondan bnmkisi
En azından orada ağlayabilen bir kadın var burada o bile yok.bunda magazin siteleri, twitter ahalisi kudurmadı çok önemli bir ödülmüş gibi o yüzden laf etmiyorum ayrıca diğer dizi kadın başrol her bölüm ağlıyor ama güçlü kadın diye diye 3 senedir boş yere övülüyor bu dizi en azından 16 bölümde bitiyor çok başımızın etini yemiyecek
kbb ve göz doktoruna git sorun çıkmazsa nöroloji olabilirEn azından orada ağlayabilen bir kadın var burada o bile yok.
Sende üzülecek yer arıyon gızTürkiye de kıymeti bilinmiyor ah ah😭
Ne yapam doyamadım Hande me buragima😃Sende üzülecek yer arıyon gız