Bambaşka Biri - Yayın Tarihli Tanıtım Fragmanı | FOX - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,673
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Bambaşka Biri (1).png

FOX'un Tims&B Productions imzalı yeni dizisi 'Bambaşka Biri' için geri sayım başladı.

Yönetmen koltuğuna Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı dizi Burak Deniz ile Hande Erçel'i başrollerinde buluşturuyor.

Genç yaşta başarılı bir savcı olan Leyla ile aynı bedende iki farklı kişiliği barındıran televizyon habercisi Kenan'ın çekişmeyle başlayan gizemli hikayesini konu alan dizin pazartesi akşamları ekrana gelecek

Bambaşka Biri, ilk bölümüyle 11 Eylül Pazartesi 20.00'de FOX'ta.

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Çok iyi tanıtım. Erken de başlatıyoruz, oh. :bhr: Allah'ım konuyu biliyorsun, amin. :love1:

Genel kitlenin umursamadığı iki tane başrol,yabancı piyasada başarılı olabilir ama Türkiye'de 2024'ü göremez gibi geliyor.

TR izleyicisinin hiç sevmeyeceği bir karışıklıkta, tutacağını sanmıyorum ama Burak aşırı taş görünüyor. :bhr:

Kişilik bölünmesi gibi bir konuyu ele almasına rağmen sırf başrol oyuncularının fanlarına yaranmak için aşk üzerinden pazarlamaya çalışma üzerine kurulu ve über sıkıcı bir fragman.

Tanitimi acikcasi begendim, göz atarim belki netten ilk bölüme.

Buraz Deniz ve Hande Ercel güzel ikili olmuslar yine. :D

Tanıtım güzel duruyor. Ethem Özışık senaryosu olduğu için iyi bir iş olacağını düşünüyorum. Ömer dışında geçen sezondan kalan güçlü bir iş yok zaten Pazartesi’de bu yüzden iyi iş görebilir ama FOX’un son 2 sezondur başlayan çoğu işi kısa süreli olduğu için insan güvenemiyor. :A

Şu kadının sıfır oyunculuk ile sektörde hâlâ yer almasına şaşırıyorum. Gördüğüm net en kötü savcı performansı. Konusu ne kadar ilgi çekici olursa olsun bu kadın varken diziye yazık olacak.

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Carpe Diem and STAR