Ne yani benim sana verdiğim reaksiyonlar değil, senin bana verdiklerin mi onlar? 😱O liste alınan reaksiyonları kapsıyor yalnız, verilen değil![]()
Ne yani benim sana verdiğim reaksiyonlar değil, senin bana verdiklerin mi onlar? 😱O liste alınan reaksiyonları kapsıyor yalnız, verilen değil![]()
Neden çift yönlü değilde tek taraflı saçmalığın daniskası![]()
Mantıken öyle olması lazım. Yazdığın mesajlar ve açtığın konularla üyelerden reaksiyon alırsın. Bu senin başarındır. Reaksiyon vermek başarı değildir kiNe yani benim sana verdiğim reaksiyonlar değil, senin bana verdiklerin mi onlar? 😱
Dediğin mantıklı tabi ama hemen test edelim.Mantıken öyle olması lazım. Yazdığın mesajlar ve açtığın konularla üyelerden reaksiyon alırsın. Bu senin başarındır. Reaksiyon vermek başarı değildir ki![]()
Edit: Bizim bıraktığımız reaksiyonmuş.Dediğin mantıklı tabi ama hemen test edelim.![]()
Ben test ettim, senden reaksiyon alınca yükseldim. Sana reaksiyon verince bir şey olmadıDediğin mantıklı tabi ama hemen test edelim.![]()
Oha aynı anda sen bana ben başkasına reaksiyon vermişiz ama evet senin dediğin gibiymiş.Ben test ettim, senden reaksiyon alınca yükseldim. Sana reaksiyon verince bir şey olmadı![]()
Süper mod daha yeni kavradıOha aynı anda sen bana ben başkasına reaksiyon vermişiz ama evet senin dediğin gibiymiş.![]()
Açık etme susss.Süper mod daha yeni kavradı![]()
Ben test ettim, senden reaksiyon alınca yükseldim. Sana reaksiyon verince bir şey olmadı![]()
Süper mod daha yeni kavradı![]()