Semih Öztürk.Ulan sevdiğin diziyi de bilmiyoruz ki @Sherlock bu adam ne sever KV haricinde..
Semih Öztürk.Ulan sevdiğin diziyi de bilmiyoruz ki @Sherlock bu adam ne sever KV haricinde..
O zaten balon @Maskeli FedaiSemih Öztürk.
Kebap...Hamburger.. @Sherlock
Boşluğu doldurdum.Hele bi de başı bağlı insanların insanca davranışları veya başı bağlı bir kadına insanca tavırları.
Ulem sırf korkuna 1 verdin yarı finalde es kaza finalde karşınıza gelecem diye 😎😎😎Candan Erçetin @The_Erinch
Zaten öyleyim..@Maskeli Fedai nin kendini Sabar üyesi sanması
Her türlü geçerdikUlem sırf korkuna 1 verdin yarı finalde es kaza finalde karşınıza gelecem diye 😎😎😎
Sapık diye tahmin ettim ama o da sansüre uğramıyor ne yazdı cidden merak ettimBoşluğu doldurdum.
Doğru, üye değil kurucularımızdan kendisi... @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai nin kendini Sabar üyesi sanması
Sana laf sokuyor sanırım.Sapık diye tahmin ettim ama o da sansüre uğramıyor ne yazdı cidden merak ettim
@The_Erinch bu mesajdan sonra iptal djsjjsjsjsjs
@Maskeli Fedai'nin maskesi...Bak bak nasıl da bir oldular..
Ya bana laf soktu zaten de acaba ne dedi onu merak ediyorumSana laf sokuyor sanırım.
He ya beni kısıtlamak istiyor...
Barney gibi adamı mülayim biri yapmak istiyor..
Forumdaki kaoslarBundan sonra ozaman muhatap olma benle. İyi günler
Yalnız başın bağlıymış bak, yapma öyle şeyler, boş ver. @Dosi'nin sansürüne maruz kaldın.Ya bana laf soktu zaten de acaba ne dedi onu merak ediyorum
Yahu burası benim stres attığım yer gören de bir şey yaptım sanarYalnız başın bağlıymış bak, yapma öyle şeyler, boş ver. @Dosi'nin sansürüne maruz kaldın.
Ulan yeter yeteeeeeeeer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?