Semih Öztürk.Ulan sevdiğin diziyi de bilmiyoruz ki @Sherlock bu adam ne sever KV haricinde..
Semih Öztürk.Ulan sevdiğin diziyi de bilmiyoruz ki @Sherlock bu adam ne sever KV haricinde..
O zaten balon @Maskeli FedaiSemih Öztürk.![]()
Kebap...Hamburger.. @Sherlock
Boşluğu doldurdum.Hele bi de başı bağlı insanların insanca davranışları veya başı bağlı bir kadına insanca tavırları.
Ulem sırf korkuna 1 verdin yarı finalde es kaza finalde karşınıza gelecem diye 😎😎😎Candan Erçetin @The_Erinch
Zaten öyleyim..@Maskeli Fedai nin kendini Sabar üyesi sanması
Her türlü geçerdikUlem sırf korkuna 1 verdin yarı finalde es kaza finalde karşınıza gelecem diye 😎😎😎
Sapık diye tahmin ettim ama o da sansüre uğramıyor ne yazdı cidden merak ettimBoşluğu doldurdum.![]()
Doğru, üye değil kurucularımızdan kendisi... @Maskeli Fedai@Maskeli Fedai nin kendini Sabar üyesi sanması
Sana laf sokuyor sanırım.Sapık diye tahmin ettim ama o da sansüre uğramıyor ne yazdı cidden merak ettim![]()
@The_Erinch bu mesajdan sonra iptal djsjjsjsjsjs
@Maskeli Fedai'nin maskesi...Bak bak nasıl da bir oldular..
Ya bana laf soktu zaten de acaba ne dedi onu merak ediyorumSana laf sokuyor sanırım.![]()
He ya beni kısıtlamak istiyor...
Barney gibi adamı mülayim biri yapmak istiyor..
Forumdaki kaoslarBundan sonra ozaman muhatap olma benle. İyi günler
Yalnız başın bağlıymış bak, yapma öyle şeyler, boş ver. @Dosi'nin sansürüne maruz kaldın.Ya bana laf soktu zaten de acaba ne dedi onu merak ediyorum![]()
Yahu burası benim stres attığım yer gören de bir şey yaptım sanarYalnız başın bağlıymış bak, yapma öyle şeyler, boş ver. @Dosi'nin sansürüne maruz kaldın.![]()
Ulan yeter yeteeeeeeeer.