Evde klimamı var sizin bizim ev bazen dayanılmaz oluyo kendimi balkona atıyorum başka türlü olmuyor hamam gibi oluyor evyatamam hayatta.
Evde klimamı var sizin bizim ev bazen dayanılmaz oluyo kendimi balkona atıyorum başka türlü olmuyor hamam gibi oluyor evyatamam hayatta.
hayır klima yok. annem evin içinde klimayı yakıştırmıyor diye taktıramıyoruz. tüm camları açıyorum ceyran etsin diye. ama balkonda yatamamEvde klimamı var sizin bizim ev bazen dayanılmaz oluyo kendimi balkona atıyorum başka türlü olmuyor hamam gibi oluyor ev
Bende yatmıyorum haraletim artıyor sıcaktan kendimi balkona atıyorum haraletim düşünce yatağa dönüyorum bazen dalıyorum balkonda sabah olmadan geri yatağa geçiyorum başka türlü olmuyorhayır klima yok. annem evin içinde klimayı yakıştırmıyor diye taktıramıyoruz. tüm camları açıyorum ceyran etsin diye. ama balkonda yatamam
mesela dün sıcaktan yatamadım. 3 saatlik uykuyla duruyorum.Bende yatmıyorum haraletim artıyor sıcaktan kendimi balkona atıyorum haraletim düşünce yatağa dönüyorum bazen dalıyorum balkonda sabah olmadan geri yatağa geçiyorum başka türlü olmuyor
Aynen ya sıcakta uyumakta zorluk çekiyorum oraya buraya dön nafilemesela dün sıcaktan yatamadım. 3 saatlik uykuyla duruyorum.
neyseki bugun şu lanet ist'dan gidiyorum.Aynen ya sıcakta uyumakta zorluk çekiyorum oray buray dön nafile
Hayırdır nereyeneyseki bugun şu lanet ist'dan gidiyorum.
yalovaya. yeşilliğin ve sessizliğin içine karışıcam.Hayırdır nereye
O süper yayalamı çıkacanyalovaya. yeşilliğin ve sessizliğin içine karışıcam.
yok, termale yakın bi yerde dayımın yazlığı var. etrafta nadir evler var, koyunlar,arkada ucu bucağı olmayan orman vs vs yoldan günde en fazla 30 araba geçen bi yer. yani bi nevi yayla da sayılabilir.O süper yayalamı çıkacan
O süpermiş kaç gün kalcan bizim böyle bir dayımız olmadıyok, termale yakın bi yerde dayımın yazlığı var. etrafta nadir evler var, koyunlar,arkada ucu bucağı olmayan orman vs vs yoldan günde en fazla 30 araba geçen bi yer. yani bi nevi yayla da sayılabilir.
bayram bitimine kadar bugünü saymazsak tam 9 gün dayım candır ama çok kavgacı, her dakka bahçivanla kavga ediyor. şu ana kadar bak abartmıyorum 300 bekçi değiştirmiştir.O süpermiş kaç gün kalcan bizim böyle bir dayımız olmadı
yatmam sebebi de sivri sineklere açık büfe olmak istemem