Yeliz'i diyorsun yani. Çok güzel hareketler bunlarda oynamıştıŞarısının yanında olan cadıya benziyorGenc kız diyecem ama bir yandan da yaşlı gibi görünüyor çözemedim
![]()
![]()
@kerem
Yeliz'i diyorsun yani. Çok güzel hareketler bunlarda oynamıştıŞarısının yanında olan cadıya benziyorGenc kız diyecem ama bir yandan da yaşlı gibi görünüyor çözemedim
![]()
![]()
@kerem
Şarısının yanında olan cadıya benziyorGenc kız diyecem ama bir yandan da yaşlı gibi görünüyor çözemedim
![]()
![]()
@kerem
Bayılıyorsun dimi böyle şeylereSahnenin başını izleyip son 30 saniyeyi izlemediğimde çok eğlenceli bi sahne ortaya çıkıyor.@xBUGRAx @Forumdash @kerem @destere @Harunnn60 @DiziTutkunu @eskici @Çiğdem- @xemrexxx
Bayılıyorsun dimi böyle şeylere![]()
Ben hiç sevmem kadın kavgasınıEn son Yaprak Dökümü'nde böyle kavgalar izliyordum. İnanılmaz eğlenceliydi. Burada da o hissi aldım. Devamı gelir umarım.![]()
Ben hiç sevmem kadın kavgasını![]()
Tartışma gidiyor kavga değilSurvivor'da hoşuna gidiyor ama![]()
bu mesajından sonra özelikle son 30 saniyeyi izledim ve gerçekten harika olmuşSahnenin başını izleyip son 30 saniyeyi izlemediğimde çok eğlenceli bi sahne ortaya çıkıyor.@xBUGRAx @Forumdash @kerem @destere @Harunnn60 @DiziTutkunu @eskici @Çiğdem- @xemrexxx
bu mesajından sonra özelikle son 30 saniyeyi izledim ve gerçekten harika olmuşözgenin eline ayağına sağlık
![]()