'Bahar' Gün Değiştiriyor! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,157
Puanı
1,060
bahar.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar yeni gününe transfer oluyor.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, başrollerini Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mert Turak ve Ecem Özkaya'nın paylaştığı, 60 haftadır salı akşamları ekrana gelen yapım, yeni dizi 'Rüya Gibi'nin başlayacak olması nedeniyle 7 Aralık'tan itibaren pazar akşamları izleyiciyle buluşacak.

Bahar yeni bölümüyle şimdi, 61. bölümüyle 7 Aralık Pazar 20.00'de Show TV'de!

Yükseleceğini pek zannetmiyorum zaten geçen sezondan beri bozulma sinyalleri var dizide.Tuzu biberi olur izleyici kaybının.

• Beğendim
Reactions: cokiyitvci
Artık eski formundan düşse de bunca zaman salıyla özdeşleşmişti hele ki çift haneli reytinglerle rekorlar kırdığı zamanların üstünden çok geçmediğini düşünürsek tuhaf hissettirdi. Yıl sonunda final yapacağını tahmin ediyorum öyle bir durumda hangi günde yayınlanacağının pek önemi kalmıyor ama elindeki kitleyi koruyabilirse biraz daha sürdürmeyi düşünebilirler.

Kalabalık salı gününde kendi yağında kavruluyordu. Umarım gün değişikliği reytinglerin düşmesine sebep olmaz. Planlanandan önce erken final yapmak zorunda kalırsa sorumlusu kanal olacak.

Ssali günleri arada baktigim oluyordu, simdi Pazar olunca ve o güne ilgimi ceken 2 dizi varken biraz zor sira gelir buna. Belki ara ara elimde hic dizi yokken bakinirim biraz.
Umarim kendi reytingini korur.

Ssali günleri arada baktigim oluyordu, simdi Pazar olunca ve o güne ilgimi ceken 2 dizi varken biraz zor sira gelir buna. Belki ara ara elimde hic dizi yokken bakinirim biraz.
Umarim kendi reytingini korur.
Ben de böyle bir yorum yapacaktım senin için, sen yazmışsın :A

Salı akşamları can sıkıntısına Bahar açıyordun. Artık bir dizi eksiltmiş olursun :A En azından daha az izlersin :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi