Emre Ozansoy
Moderatör
Aziz Uras yapsın ne yapacaksa.taş boğazına kaçar umarım da @12.Adam sana Heimlich manevrası yapar
Aziz Uras yapsın ne yapacaksa.taş boğazına kaçar umarım da @12.Adam sana Heimlich manevrası yapar
Gelecek sezon sence Aziz Uras'ı kaç bölüm daha izlersin ?Aziz Uras yapsın ne yapacaksa.
6 yada 7, o da sezon işlerinin yayınlanması ve hazırlığı uzun zaman alacağından.Gelecek sezon sence Aziz Uras'ı kaç bölüm daha izlersin ?
Ben yapamam ayağa kalkamıyorum.taş boğazına kaçar umarım da @12.Adam sana Heimlich manevrası yapar
Aziz Uras yapsın ne yapacaksa.
Gelecek sezon sence Aziz Uras'ı kaç bölüm daha izlersin ?
Ne manevrası be o 😂Ben yapamam ayağa kalkamıyorum.
Sen yap.
Ben yapamam ayağa kalkamıyorum.
Sen yap.
@serhatt çok yormuş demek ki 12.melunu yatalak olmuşNe manevrası be o 😂
Forum olmasa ağzının payının verirdim. 🤬@serhatt çok yormuş demek ki 12.melunu yatalak olmuş
@serhatt çok yormuş demek ki 12.melunu yatalak olmuş
Merci.
tiktak mı oldun
Yooo , ama sen tam bir onlyfans sın.tiktak mı oldun
6 yada 7, o da sezon işlerinin yayınlanması ve hazırlığı uzun zaman alacağından.
Ne manevrası be o 😂
Merci.
Adaşım oğlana destek olmaya gitmiş, sevaptırYooo , ama sen tam bir onlyfans sın.
Yazık oğlana...Adaşım oğlana destek olmaya gitmiş, sevaptır
6 yada 7, o da sezon işlerinin yayınlanması ve hazırlığı uzun zaman alacağından.
kız bunun çenesi düşmüş her yere röportaj veriyorYazık oğlana...
Hak ettiği değeri görüyor olması sevindirici.kız bunun çenesi düşmüş her yere röportaj veriyor
aldatılmış onu anlatıyorHak ettiği değeri görüyor olması sevindirici.
Kendisi ile birlikte olma şerefine nail olmuş birinin öyle bir şey yapması? Skandal. 😱aldatılmış onu anlatıyor
Ne yapsın şöhret sarhoşu şimdi o.kız bunun çenesi düşmüş her yere röportaj veriyor
Kendisi ile birlikte olma şerefine nail olmuş birinin öyle bir şey yapması? Skandal. 😱
fazla sarhoş olursa sizin gibiler ham yapar bunuNe yapsın şöhret sarhoşu şimdi o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?