Emre Ozansoy
Moderatör
Aziz Uras yapsın ne yapacaksa.taş boğazına kaçar umarım da @12.Adam sana Heimlich manevrası yapar![]()
Aziz Uras yapsın ne yapacaksa.taş boğazına kaçar umarım da @12.Adam sana Heimlich manevrası yapar![]()
Gelecek sezon sence Aziz Uras'ı kaç bölüm daha izlersin ?Aziz Uras yapsın ne yapacaksa.![]()
6 yada 7, o da sezon işlerinin yayınlanması ve hazırlığı uzun zaman alacağından.Gelecek sezon sence Aziz Uras'ı kaç bölüm daha izlersin ?![]()
Ben yapamam ayağa kalkamıyorum.taş boğazına kaçar umarım da @12.Adam sana Heimlich manevrası yapar![]()
Aziz Uras yapsın ne yapacaksa.![]()
Gelecek sezon sence Aziz Uras'ı kaç bölüm daha izlersin ?![]()
Ne manevrası be o 😂Ben yapamam ayağa kalkamıyorum.
Sen yap.
Ben yapamam ayağa kalkamıyorum.
Sen yap.
@serhatt çok yormuş demek ki 12.melunu yatalak olmuşNe manevrası be o 😂
Forum olmasa ağzının payının verirdim. 🤬@serhatt çok yormuş demek ki 12.melunu yatalak olmuş![]()
@serhatt çok yormuş demek ki 12.melunu yatalak olmuş![]()
Merci.
tiktak mı oldun
Yooo , ama sen tam bir onlyfans sın.tiktak mı oldun![]()
6 yada 7, o da sezon işlerinin yayınlanması ve hazırlığı uzun zaman alacağından.![]()
Ne manevrası be o 😂
Merci.![]()
Adaşım oğlana destek olmaya gitmiş, sevaptırYooo , ama sen tam bir onlyfans sın.![]()
Yazık oğlana...Adaşım oğlana destek olmaya gitmiş, sevaptır
6 yada 7, o da sezon işlerinin yayınlanması ve hazırlığı uzun zaman alacağından.![]()
kız bunun çenesi düşmüş her yere röportaj veriyorYazık oğlana...
Hak ettiği değeri görüyor olması sevindirici.kız bunun çenesi düşmüş her yere röportaj veriyor![]()
aldatılmış onu anlatıyorHak ettiği değeri görüyor olması sevindirici.![]()
Kendisi ile birlikte olma şerefine nail olmuş birinin öyle bir şey yapması? Skandal. 😱aldatılmış onu anlatıyor![]()
![]()
![]()
![]()
Ne yapsın şöhret sarhoşu şimdi o.kız bunun çenesi düşmüş her yere röportaj veriyor![]()
Kendisi ile birlikte olma şerefine nail olmuş birinin öyle bir şey yapması? Skandal. 😱
fazla sarhoş olursa sizin gibiler ham yapar bunuNe yapsın şöhret sarhoşu şimdi o.![]()