Show Bahar - Dizi Yorumları

serene noldu gıııı😱
Aziz Uras'ın Seren'in kıymetini anlaması için onu kaybetme korkusu yaşaması gerekiyordu. Bu sezonun yeni senaristleri Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı bu planı tıkır tıkır işlemeye başlamışlar

Bu olay sonrası boşanmaktan vazgeçecekler bence. Çünkü ikisi de birbirlerini hâlâ çok seviyorlar.

Reactions: xemrexxx
ilk bölümü begenmemistim, en son bölümede gecenlerde gece bi bakayim dedim bölüm baya sardi ve tamamladim. Reytingde artista olmus. Eger bu ayarda devam ederse bir süre final durumundan uzak durur. Diger bölümede bakarim.
Fragman garip olmus. Seren'in nasil rahatsizlandigiyla alakali en ufak bir detay yok. Belki ikinci fragmanda görterirler.

Yanarım yanarım da sıska kendini beğenmiş efsunun haklı çıkmasına yanarım

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam
Bölüm çok güzel ilerliyor. Temposu güzel. Hastanede vakalar ile ilgilendiklerinde seyir keyfi güzel oluyor.

Uras ile Seren’in arası neden açıldı ?
Tam sebep yok aslında. Bu sezonun başında gösterilen flashback'lerde Timur öleli henüz 1 hafta olmuşken büyük kavgalar ettiklerini ve Aziz Uras'ın sinirle evi terk ettiğini gördük. Sonrasında da belirli bir sebep gösterilmedi. E bu sezon Maral karakteri de diziye dahil olunca Aziz Uras çok olumsuz yönde değişti. Karakteri çok gıcık bir hâl aldı.

Reactions: 12.Adam
Bölümün sonu şahaneydi, içimin yağları eridi.

Reactions: Royal_Highness