Bahar Şahin ve Mine Tugay Arasında Şok Gerilim!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,208
Puanı
1,060
mine-tugay-mobbing-iddiasini-reddetti-bahar-sahin-ihtarnamenin-bir-kopyasini-paylasti-b5zn.jpg

Ünlü oyuncular Bahar Şahin ve Mine Tugay arasındaki gerilim ortaya çıktı.

2019-2020 arasında Kanal D'de yayınlanan 'Zalim İstanbul' dizisinde rol alan Bahar Şahin, katıldığı bir programda, oyunculardan birinin kendisine ağır mobbing uyguladığını, bu süreçten dolayı genç yaşta antidepresana başlamak zorunda kaldığını ve en sonunda oyunculuğu bırakmak zorunda kaldığını açıkladı.

Şahin'in aynı oyuncuyla aynı şirketin (Avşar Film) başka dizisinde de rol aldığını anlatması akıllara 2022'de FOX'ta yayınlanan 'Gülümse Kaderine' dizisini hatırlatınca söz konusu kişinin Mine Tugay olduğu anlaşıldı. Şahin'in sonradan Tugay diziye girince kadrodan ayrılmak istediği ancak cezai şartlar nedeniyle dizide oynamaya mecbur bırakıldığı da öğrenildi.

Magazin gündeminin tepesine oturan Mine Tugay yaptığı açıklamada iddiaları yalanlarken aynı dizide rol alan Deniz Uğur ise Tugay'a sert çıkışarak Şahin'in yanında durdu. Şahin ise bu gelişmeden sonra 2022'de çektirdiği ihtarnameyi paylaşarak olayın hukuki zemine taşındığını belirtti.

GwTakAzWAAEp4nj

GwXppZtW8AAQiEO

GwYDqDIXEAAp-gV

Son düzenleme:
O dönem Zalim İstanbul dizisi için de sanki hep böyle kamera arkası sorunlar var deniyordu. İddialar ne kadar doğru bilmiyorum ama doğruysa korkunç şeyler

Çok korkunç iddialar. Avşar Film ve Mine Tugay çok zararlı çıkacak bu durumdan. Bahar Şahin ise bunu istemediğini düşünsem de daha iyi tekliflerle karşılacak şu an.

Aynı tweeti yukarıda paylaşalı 2 saat bile olmamış kör müsün. :A

O dönem Zalim İstanbul dizisi için de sanki hep böyle kamera arkası sorunlar var deniyordu. İddialar ne kadar doğru bilmiyorum ama doğruysa korkunç şeyler

Çok korkunç iddialar. Avşar Film ve Mine Tugay çok zararlı çıkacak bu durumdan. Bahar Şahin ise bunu istemediğini düşünsem de daha iyi tekliflerle karşılacak şu an.

Ben ikisini de yerim egomla. :Z

Bahara çok üzüldüm gerçekten kıyamam ona ya
Her olayda yanlış tarafta yer alıp laf yiyor iyice rezil oldu :F :F

Banlayanın eline sağlık :A:A @Bully @Royal_Highness @DarkLegenD @RüzgarGülü @Zeyno @cookies @ozmoturk

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
176,211
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs