xBUGRAx
Emekli
Fox tvnin sahibi olan Disneyin Türkiyeden daha çok parası olduğuna eminim
Daha satılmadı hayırlısı.
Fox tvnin sahibi olan Disneyin Türkiyeden daha çok parası olduğuna eminim
En iyi milliyetçilik vatana hizmettir merak etme sen kuru kuru milliyetçilik yapanlari da gördük ülkeye ne hizmetleri var sözde milliyetçiler demirtaşa özgürlük istiyor milliyetçiliği ayakları altına aldığını söylediğin adamlar terörün kökünü kazıyor anca laf boş laf en büyük milliyetçi sizsiniz zatenHaklısın. Hayırlı oğul çünkü kendisi. Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alanların safında yer alıyor, en iyisini de yapıyor. "Milliyetçilik" dediğin zaten ayaklar altına alınan bir şey. Ya ne yapacaktı? Demirtaş'a destek verenlerin safında mı yer alacaktı?
Tabi kardeşim, en iyi milliyetçi sizsiniz. Kralsınız siz, sarayınız da var zaten. Terörün kökünü de kazıyorsunuz tabi ki, kralsınız çünkü.En iyi milliyetçilik vatana hizmettir merak etme sen kuru kuru milliyetçilik yapanlari da gördük ülkeye ne hizmetleri var sözde milliyetçiler demirtaşa özgürlük istiyor milliyetçiliği ayakları altına aldığını söylediğin adamlar terörün kökünü kazıyor anca laf boş laf en büyük milliyetçi sizsiniz zaten
Evet terörün kökü kazınıyor ne boş yapıyon iki kelimeyi bir araya getirip anlamlı cümle kurmaktan acizsin sarayınızda var zaten nedir ya bu kadar boş siyaset yapma üni okuyan adamsınTabi kardeşim, en iyi milliyetçi sizsiniz. Kralsınız siz, sarayınız da var zaten. Terörün kökünü de kazıyorsunuz tabi ki, kralsınız çünkü.
Haklısın, boş yapıyorum ben, hakaret etmeye devam edebilirsin. Sen muhteşem cümleler kurup, hakaretler savurabilirsin, kışkırtabilirsin. En iyi yaptığınız şey de bu; muhteşem cümleler kurup, hakaretler savurmak ve kışkırtmak, yaptığınıza da "anlamlı cümle" kurmak demek.Evet terörün kökü kazınıyor ne boş yapıyon iki kelimeyi bir araya getirip anlamlı cümle kurmaktan acizsin sarayınızda var zaten nedir ya bu kadar boş siyaset yapma üni okuyan adamsın
iktidar yalakası iktidarı öven herkes yalaka işte siyaset anlayışınızYa he he diyorum adamlar sapına kadar Atatürkçü, açıkca konuşun işte sizi rahatsız eden de bu zaten, iktidar yalakası olsa şimdi baş tacı edecektiniz. Bu adamlara Atatürkçülük dersi verecek en son kişisiniz hatta veremezsiniz. Fatih Portakal gibi kim her gün çıkıp Atamızın Nutuk'unu ekran okuyordu? Zıtmış!
Herkesin yaladığı dönemde adam gibi adam olmak zordur, Fatih Portakal ve İsmail Küçükkaya'yı cesaretinden ötürü Allah bin kere razı olsun bu insanlar olmasa bu kanal olmasa Türkiye tamamen karanlığa gömülür.
Şuna bak sabah akşam Atatürk'e demedikleri kalmayan adamlar şu iki adama Atatürkçülük dersi veriyor komedi gibi.
Ben öyle bir şey mi dedim? İktidarı övmek başka yalakalık yapmak başka bak benim 80 bin tane mesajım var bunların içinde İktidar'ın iyi uygulamalarını övdüğüm mesajlar var mesela kamuda türban özgürlüğü, FATİH projesi, e devlet sistemi vs. bakarsan görürsün işte bu iktidarı övmektir ama atıyorum mevsiminde bile domates 7 lira olmuşken tutup ekonomi iyi dersen işte bu yalakalıktır. Övmek akı ak, karayı kara demektir yalakalık ak da kara da ak göstermektir. Bu dediklerime bir itirazın olacağını düşünmüyorum.iktidar yalakası iktidarı öven herkes yalaka işte siyaset anlayışınız
Ben öyle bir şey mi dedim? İktidarı övmek başka yalakalık yapmak başka bak benim 80 bin tane mesajım var bunların içinde İktidar'ın iyi uygulamalarını övdüğüm mesajlar var mesela kamuda türban özgürlüğü, FATİH projesi, e devlet sistemi vs. bakarsan görürsün işte bu iktidarı övmektir ama atıyorum mevsiminde bile domates 7 lira olmuşken tutup ekonomi iyi dersen işte bu yalakalıktır. Övmek akı ak, karayı kara demektir yalakalık ak da kara da ak göstermektir. Bu dediklerime bir itirazın olacağını düşünmüyorum.
Beni anlamadın. Bahçeli gider elbet bir gün. Belli mi olur Akşener'ler geri döner MHP'ye bir gün.
Hemen açıklıyım sen ben seçmen önemli değil burada konuştuğumuz medya dikkat edersen, benim de senin de belli bir görüşümüz var elbette tamamen tarafsız olamayız ama medya tarafsız olmalı, şu bir gerçek ki medyanın %95'i şuan hükümet kontrolünde sabah akşam muhalefeti kötülüyorlar, yalansa yalan de. A Haber'i izleyen biri muhalefeti sevebilir mi? İşte yalamaktan kastım bu.Bu mesaja tabi şikayetim yok ama önceki mesajında bunu belirtsen daha iyi olurdu. Yalnız şöyle bir şey de var. Artık kim iktidarı övse yalaka oluyor maalesef. Kimse doğrusuna eğrisi ne bakmıyor. Bunu bizzat CHP vekili söyledi. Bizim forumda da bunu yapan birkaç arkadaş var.
Herkesin yaladığı dönemde tabirini de doğru bulmuyorum. Yaşayanlar sadece AKP seçmeni mi? Ya da %50lik kesim mi? Bunun kriteri nedir ben bilmiyorum. Biliyorsan banada anlat. Malum CHP'ye oy verenler yalama nedir bilmiyor. Çünkü onlar aydın, kültürlü ve zeki insanlar olduğu için bu yalama tabiri sadece AKP seçmeni için olmalı ki senin kullanma maksadın da o olmalı. Yanlış mıyım?
Parti, Devlet Bahçeli'nin partisi değil yalnız, Türkeş'in kurduğu bir parti. Bahçeli inerse tahtından, Akşener neden geçmesin ki. İyi Parti'nin seçmeni de yoğun bir şekilde MHP seçmeni.Büyük ihtimalle İyi parti meclise girecek Meral hanım bu kadar haksızlık gördüğü partiye kesinlikle dönmez
Parti, Devlet Bahçeli'nin partisi değil yalnız, Türkeş'in kurduğu bir parti. Bahçeli inerse tahtından, Akşener neden geçmesin ki. İyi Parti'nin seçmeni de yoğun bir şekilde MHP seçmeni.
MHP'den destek görmedi değil. Kurultay üyelerinden oy alınıyor, öyle seçiliyor. En çok kimin delegesi var peki partide? Devlet Bahçeli'nin. Ki zaten adaylar Sinan Oğan da ihraç edildi, Meral Akşener de. MHP'de tek güç Bahçeli yani. Partide ihraçlar gerçekleşmeseydi eğer, Meral Akşener ya da Sinan Oğan başkan seçilebilirdi.Öyle tabii de Meral hanım diğer Mhp lilerden de destek görmedi ben sanmıyorum bahçeli giderse Meral hanımın partinin başına geçeceğine ya