Badou NDiaye Galatasaray'da!

Birisi Dursun başkana FFP diye bir şey olduğunu hatırlatsın. :A Fiyatından bağımsız olarak faydalı olabilecek transfer. :)
Aziz başkanın da, onun da son sezonu. O yüzden pek umurlarında değil. :D

Olur mu Aziz Başkan hayatında yapmadığı pazarlığı yapıyor yoksa çoktan Lens'i Ben Arfa'yı almıştı. :A

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın sattığı oyunculardan kazandığı parayla transfer yapabilmesi ellerini kollarını bağlıyor.Galatasaray'ın öyle bir sınırlaması olmadığından ve 17.5 milyonluk bir satış yaptığından dolayı çok sıkıntı çekmiyor :)

Galatasaray eğer bu sezon şampiyon olamazsa UEFA fena ceza verecek bunlara. Avrupa'dan da erken elendiler zaten. Aptal aptal paralar vermeye devam ediyorlar. Batmazlarsa iyidir...

Dursun Başkan bu geceyi bekleyin dedi. Arda mı, Ribery mi. :D Hadi Başkanım yap bir güzellik daha. 🙄 Bekliyoruz. :oley:

her defasında hayal kırıklığına uğratmağı nasıl başarıyor bu adam ya.

Asamoah hala zorlanıyormus. Buna da para vermeseler bari
kim gelirse verecekler zaten. Şu anda da en iyi kadro bizde. Negredo, Perez çıkış yapmaları gerek. Gomis Fransada 20 gol atıp geldi, yılın transferi Pepe ile birlikte. Dursun-Tudor sağolsun ismi bile okunmuyor. Türk en iyi 2 stoperi hatta 3ü bizde. Orta saha da çok iyi. İyi bir sistemle çok iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum.

kim gelirse verecekler zaten. Şu anda da en iyi kadro bizde. Negredo, Perez çıkış yapmaları gerek. Gomis Fransada 20 gol atıp geldi, yılın transferi Pepe ile birlikte. Dursun-Tudor sağolsun ismi bile okunmuyor. Türk en iyi 2 stoperi hatta 3ü bizde. Orta saha da çok iyi. İyi bir sistemle çok iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum.
Tek eksik Fatih hoca. Fatih hocayı getirirsek yaslan arkana futbol seyret.

Galatasaray'da FFP maaş bütçesiyle ilgili bonservis bütçesi ile ilgili değil. Sneijder, Podolski ve Bruma gidince maaş bütçesi oldukça rahatladı zaten GSli arkadaşlar boşa endişelenmesin.

Galatasaray da önümüzdeki yıllarda Finansal Fair Play kurallarına takılacak. Demedi demeyin.