utc yorumların aklıma geliyorSenin sevmen yeter cnm ama şu avatarı çöpe at artık![]()
![]()
![]()
utc yorumların aklıma geliyorSenin sevmen yeter cnm ama şu avatarı çöpe at artık![]()
![]()
![]()
Aaa zaten kinle mesaj asla yazmam abartarak yazdıpımı 3 yasındakı çocuk bile anlarutc yorumların aklıma geliyormoralim bozuk olunca okuyorum
![]()
Sonda yine yaptın yapacağınıAaa zaten kinle mesaj asla yazmam abartarak yazdıpımı 3 yasındakı çocuk bile anlar![]()
![]()
Mesajlarımda ciddiyet hiçbir zaman aramamak lazım maksat goy goy yoksa böyle abarttığım kadar düşünmüyorum tabikide onun hakkında sevmem orası ayrı mesele
![]()
![]()
![]()
1 Konudan sayfalarca konusturuyorum üyeleri peki tamam desem konu kapanacakSonda yine yaptın yapacağını![]()
Aklıma bir şey geldi sen deyince şimdi1 Konudan sayfalarca konusturuyorum üyeleri peki tamam desem konu kapanacak![]()
![]()
![]()
Aaa şimdi fark ettimde bu fotoda TWD zombileri gibi göründüğünün farkına vardım![]()
![]()
@MasacRE- @sokak sanati @serhatt
Hhaha ne geldi tuhaf birşeydir kesinAklıma bir şey geldi sen deyince şimdi![]()
1 Konudan sayfalarca konusturuyorum üyeleri peki tamam desem konu kapanacak![]()
![]()
![]()
Dün yazdım zaten şikayet konusunda. Uygunsuz uygunsuz kelimeler ile forumun
seviyesini bozuyorlar (şopar, totoş, totonu kaldır). Yetmedi bazı konu başlıkları garip, yada bazı konular reyting ile alakası olmasa bile illa ki reyting bölümüne açılıyor, konu tutmadı mı etiketleme yapılıp bu 3 üye arasında geyik muhabbet başlıyor.
Sana olan nefretimi ifade ediyor o gözlerGözü fırlayacak![]()
Seninde gözün fırlar inşSana olan nefretimi ifade ediyor o gözler![]()
Hhhaah 3 üye @destere @xemrexxx benZamanında ne karıştırmışsınız ortalığı@xemrexxx
Beni katma zaten sen katsan eksik kalırısn
O mesajta sen yoksunkı sen ondan sonra eklendin işte bizim sohbetlerle çekildin sendeBeni katma zaten sen katsan eksik kalırısn![]()
Hhahaha seninde aklında anca o kalır zaten
Ama tabi bizimde şey etmemizde @xemrexxx faydası var yine sık sık dedim gibi şuan forum için önemli olan tüm üyelerin forumda kalıcı olmalarında ilk etki onundur sezarın hakkı sezara