Bade İşçil Zayıflığı Konusunda Açıklama Yaptı

utc yorumların aklıma geliyor :A moralim bozuk olunca okuyorum :A
Aaa zaten kinle mesaj asla yazmam abartarak yazdıpımı 3 yasındakı çocuk bile anlar :A :A :A Mesajlarımda ciddiyet hiçbir zaman aramamak lazım maksat goy goy yoksa böyle abarttığım kadar düşünmüyorum tabikide onun hakkında sevmem orası ayrı mesele :A :A :A

Aaa zaten kinle mesaj asla yazmam abartarak yazdıpımı 3 yasındakı çocuk bile anlar :A :A :A Mesajlarımda ciddiyet hiçbir zaman aramamak lazım maksat goy goy yoksa böyle abarttığım kadar düşünmüyorum tabikide onun hakkında sevmem orası ayrı mesele :A :A :A
Sonda yine yaptın yapacağını :A

Aaa şimdi fark ettimde bu fotoda TWD zombileri gibi göründüğünün farkına vardım :A :A :A @MasacRE- @sokak sanati @serhatt
2136072_o764f.jpg

1 Konudan sayfalarca konusturuyorum üyeleri peki tamam desem konu kapanacak :A :A :A

:A :A
Dün yazdım zaten şikayet konusunda. Uygunsuz uygunsuz kelimeler ile forumun
seviyesini bozuyorlar (şopar, totoş, totonu kaldır). Yetmedi bazı konu başlıkları garip, yada bazı konular reyting ile alakası olmasa bile illa ki reyting bölümüne açılıyor, konu tutmadı mı etiketleme yapılıp bu 3 üye arasında geyik muhabbet başlıyor.

Zamanında ne karıştırmışsınız ortalığı :F @xemrexxx
Hhhaah 3 üye @destere @xemrexxx ben :F :F :F Öyle konularda sohbet etmek yok memur dairesi gibiydi üçümüz öncülük ettik bunu sık sık hep derim :A ŞUankı konularda olan goygoy ve forumun farklı bir yer olmasında öncü birliğiz protestolar çokta çile çektik ama başardık azmettik :A :A :A

Hhhaah 3 üye @destere @xemrexxx ben :F :F :F Öyle konularda sohbet etmek yok memur dairesi gibiydi üçümüz öncülük ettik bunu sık sık hep derim :A ŞUankı konularda olan goygoy ve forumun farklı bir yer olmasında öncü birliğiz protestolar çokta çile çektik ama başardık azmettik :A :A :A
Beni katma zaten sen katsan eksik kalırısn :A