Babil'in Adresi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,278
Puanı
1,060
Yeni sezonun iddialı projelerinden Babil'in nerede yayınlanacağı belli oldu.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın, senaristliğini Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel'in üstleneceği; başrollerini Halit Ergenç, Aslı Enver ve Ozan Güven'in yer alacağı iddia edilen yapım, Digiturk'ün yayın platformu beIN Connect üzerinden izleyiciyle buluşacak.

Babil, yakında beIN Connect'te başlıyor!

Kaynak: Ranini

Çok kötü.

@Sherlock beyciğim Bein Connect deneme hakkımızı geçen Oscarlarda yedik. Gerek sonraki Oscarlar için gerekse bu dizi için ne yapacağız şimdi aylık üyelik falan mı alırız acaba

Reactions: Sherlock
@Sherlock beyciğim Bein Connect deneme hakkımızı geçen Oscarlarda yedik. Gerek sonraki Oscarlar için gerekse bu dizi için ne yapacağız şimdi aylık üyelik falan mı alırız acaba

Utku beyciğim ortak üyeliğe mi girsek acaba, telefon numarası istiyor olmasa bol bol açar deneme üyeliği kullanırız ama telefon istiyordu diye hatırlıyorum.
Dediğin gibi önce Oscar'a, sonra bu dizi için lazım olacak. Bir yol bulmak lazım.

Sen zengin adamsın, al üyelik, nasiplenelim hain adaş.
@MEnes

Reactions: MEnes and MasacRE
Yurt dışı telefonu oluyorsa size halederim kolayca
Burda beleş hatlar. Çarşida dağıtıp duruyorla bize zorla veriyorlar. Kayit edip atarız çöpe no problem
@MasacRE @MEnes

Oluyorsa yaşadık, rahat bırakmayız artık seni bu konuda.
@MasacRE
Taman deneriz

Bir sonraki çarşı turumda bir kaç hat getireyim eve
inşallah o site bana engel koymaz yurt dışı diye
yada siz ordan ayarlarken numarayı yazarsınız, gelen sms onay her ne ise bende size hemen aktarırım

Yurt dışı telefonu oluyorsa size halederim kolayca
Burda beleş hatlar. Çarşida dağıtıp duruyorla bize zorla veriyorlar. Kayit edip atarız çöpe no problem
@MasacRE @MEnes
Oluyorsa yaşadık, rahat bırakmayız artık seni bu konuda.
@MasacRE
Vay bee nasıl da imdadımıza yetişti Dosi hanım tee İsveçlerden ama
Yurtdışı sıkıntı olabilir yalnız evet ve şu an için lazım değil üyelik acele etme

Reactions: Dosi and Sherlock
Yurtdışı sıkıntı olabilir yalnız evet ve şu an için lazım değil üyelik acele etme

İnşallah Oscar dönemine denk gelir şu dizinin başlangıcı, topluca çıkarırız aradan güzel olur Utku beyciğim.

Ben de istiyorum. Ama Oscar falan değil sadece bu dizi için.

Reactions: Dosi
Var ki bende BeinConnect, Digiturk var nasıl olmasın yani ahahahahaha.

Yukarda belirttim, B planı olarak siz ayarlayıp numarayı yazarsınız bende size onay kodunu iletirim

Aa başıma iş açtım, Aserat'ta çıktı başıma

Bu işi ticarete çevireyim en iyisi
@Sherlock @MEnes
Ben de istiyorum. Ama Oscar falan değil sadece bu dizi için.