Babil - Teaser | Star TV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,023
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Star TV'nin iddialı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yeni dizisi Babil'in ilk tanıtımı yayınlandı!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın, senaristliğini Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel'in üstlendiği; başrollerini Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay ve Mesut Akusta gibi usta isimler paylaşıyor.

'Babil' yakında Star TV'de! İşte tanıtım fragmanlarıı:

Son düzenleme:
E bu tanıtım zaten MIPCOM tanıtımı değil mi. Boşuna bekledik o kadar.

Tanıtım aynı, yeni bir konuya gerek yok bence...

Reactions: Jonsnow
14 Ekim'de sosyal medyada düşen fragmanın aynısı bu, biz zaten bunu izlemiştik

Reactions: EmreCan
Kadro efsane. Kadrodaki herkes ayrı ayrılıkta başrol oynadı. Ancak böyle yıldızları toplayan diziler nedense genellikle tutmuyor. Umarım TV'de yayınladıkları için pişman olmazlar. Zira 180 dakikalık Zerrin'in değimiyle "Ağla ağla içim çıktı kıııızz" dizilerinin izlendiği TV'de, böyle kaliteli diziler iş yapmıyor.

MIPCOM fragmanının kırpılmışı olduğu için yorum yapmayacağım ama bu kadro kesinlikle boş işe imza atmaz o yüzden merakla bekliyorum.

Ben ilk kez izledim fragmanı. Çok iyi duruyor. Kadro zaten son yıllardaki dizilerden sadece Muhteşem Yüzyıl ile kapışır. O derece iyi.
Muazzam bir iş geliyor.

Reactions: Angelica
Fragman daha önce de yayınlanmış sanırım MIPCOM için ama ben de ilk kez izledim. Baya etkileyici olmuş. Her ne kadar dijital için hazırlanmış işlerin TV de tutunma olasılığı düşük olsa da, kadro ilgi çekebilir diye düşünüyorum. Umarım başarılı olur da içinde şive ve töre olmayan adam akıllı bir şeyler izleyebiliriz.

Reactions: EmreCan
Demek beklenen durum gerçekleşti. Bu dizinin bu kadrosu, konusu ve yönetmeni sebebiyle kesinlikle dijitalde yayınlanması gerekiyordu ama olmadı. Muhtemelen iki saatlik hale getireceklerdir, ama umarım gelmez ve dijitale planladıkları gibi kısa süreli bölümler izleriz. Planlandığı süre sayısına ulaşınca da bitirirler...

Yeni Dizi Babil Konusu Oyuncuları Ne zaman ve Hangi Kanalda ?

Önizle kanalını ziyaret ederek diğer içeriklerede göz atabilirsiniz.

Süresi kısa olması gerekiyor bu dizinin. Tv'ye geçti diye süresini ve senaryo kurgusunu bozarlarsa işin tadı kaçacaktır. Bilemiyorum nasıl yapacaklar ama bir şekilde bu işi çözmeleri gerekiyor. Tv'de olmasından rahatsız olduğum ve deneklere kurban gitmesini hiç istemediğim bir iş. Bakalım sonu ne olacak...

E bu tanıtım zaten MIPCOM tanıtımı değil mi. Boşuna bekledik o kadar.

Tanıtım aynı, yeni bir konuya gerek yok bence...

Artı birkaç kişi daha var .

Aslı Enver'im yeter.

AB de iyi gider gibi sadece.

MIPCOM fragmanının kırpılmışı olduğu için yorum yapmayacağım ama bu kadro kesinlikle boş işe imza atmaz o yüzden merakla bekliyorum.

Otobüs detayı harika olmuş.

Mipcom tanıtımının kısaltılmışı gibi.

Star logosunu beklediniz
foxta olacak diye ara gaz veren fenolara selam olsun

https://twitter.com/x/status/1208084968624316416

Reactions: Aserat and cookies
Bu da Total'e yönelik olmuş biraz 2. tanııtım yani.. ama yine de ab de daha çok iyi gider

Halit Ergenç kendini oyuncu sanan hanzolara tekrar ders vermeye geliyor. Çok iyi görünüyor çabuk başlasın.