Aşko bu hafta beş bölümü izleyeceğim, listemde.
Aşko bu hafta beş bölümü izleyeceğim, listemde.
Baska dizi izliyorsan buna öncelik ver sonra digerlerini izle.Aşko bu hafta beş bölümü izleyeceğim, listemde.Hafta sonuna anca izlerim gibi, yorumlarım gelecek...
Sefirin Kızı, Hekimoğlu, Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor izliyorum.Baska dizi izliyorsan buna öncelik ver sonra digerlerini izle.Benim zaten Kadin bitti, Cukur bayiyor, bir bu dizi kaldi zaten.
Hekimoglu'nu bilmiyorum da digerleri cöp.Sefirin Kızı, Hekimoğlu, Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor izliyorum.
Etiketleri benim listeden alınca beni eklemeyi unutmuşsun. 😱
Reyting konularindaki mesajlarinin cezasini vermis oldum böylelikle.Etiketleri benim listeden alınca beni eklemeyi unutmuşsun. 😱
Ya da sen öyle sanabilirsin çünkü bildirim gitmişti.Reyting konularindaki mesajlarinin cezasini vermis oldum böylelikle.
Forum sapitmistir o zaman.Ya da sen öyle sanabilirsin çünkü bildirim gitmişti.
İlk bölüm efsaneydi bu dizi yılın dizisi olur demiştim sonra tempo düştü biraz.
Süreyi doldurmak amaçlı boş sahneler var evet ve ağır ilerliyor ama Hazirana kadar devam ettirmeyi düşünüyorlar o yüzden Çukur'un stratejisini uyguluyorlar işte.İlk bölüm efsaneydi bu dizi yılın dizisi olur demiştim sonra tempo düştü biraz.
Fragmanlar fena değil, bölüm güzel olur umarım.
Kehanetin tuttu tebriklerr.Bunu da yarıda bırakacaksan hiç zahmet etme.
İlay.ss1. BÖLÜM
Sonunda başlayabildim, muhteşem bir başlangıç yaptı dizi. Halit Ergenç 'İrfan' karakteriyle yine döktürmüş. Nur Fettahoğlu'nu izlemeyi özlemişim, 'Eda' karakterine yakışmış. Birce Akalay'ı izlemeyi de özlemişim, 'İlya' karakteri metres hikayesine dönmüş cidden. Gün içerisinde ikinci bölümü de izleyeceğim. Dizinin verdiği mesajlar da çok yerinde ve güzeldi, İrfan karakterini akademide daha fazla izlemeyi isterdim... Belki ileri bölümlerde suçsuz olduğu görülünce dönebilir tabi. Mesut Akusta hep kötü adam olmak zorunda mısın be reis.
Deniz'in İrfan'ın çocuğu değil de Egemen'in çocuğu olduğu bilgisi ilk şoklardan biri oldu.
Yanlış yazmışım, biliyorum İlay olduğunu. Hatta Nilay sanıp Google'a sordurdum diyalogda anlamayınca.İlay.ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?