Babel'den Ayrılık Sinyalleri

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
[h=2]Hofenheim'ın Hollandalı yıldızı, Goal.com'a yaptığı özel açıklamalarda sezon sonunda takımdan ayrılabileceğini söyledi.[/h]
[SIZE=+0][/SIZE]Hoffenheim'ın başarılı kanat oyuncusu Ryan Babel, sezon sonunda gelecek tekliflere açık olduğunu söyleyerek takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

Geçtiğimiz gün 7-1'lik Bayern Münih yenilgisinin ardından Goal.com'a konuşan Babel, gelecek sezon kendisini başka bir takımda görüp göremeyeceğimiz yönünde bir soruya, "Tabii olabilir, futbol bu. Burada kendimi yeterince kanıtladığımız düşünüyorum. Üstelik ortalama bir takımda bunu yapmak bir hayli zordur. Ama ben elimden geleni yaptım." ifadelerini kullandı.

Her şeye rağmen önceliğini takımına verdiğini de belirten Hollandalı futbolcu, "Şu an burada gayet mutluyum. Her ihtiyacım karşılanıyor. Bu sezon ulaşmak istediğimiz birkaç hedefimiz daha var. Bunları başardıktan sonra geleceğim hakkında daha net kararlar alabilirim." diye konuştu.

Babel, 7-1'lik yenilginin sebebini genç bir kadroya sahip olmalarına bağlarken, takımın kendisine olan güvenini de bir an önce kazanması gerektiğine değindi.
 

takas

Favori Üye
Katılım
18 Kasım 2011
Mesajlar
69,374
Reaksiyon puanı
51,208
Puanı
1,059
bu adamı almak lazım yararlı olur