Ben de pazartesi gününe Vatanım Sensin'i bekliyordum ama bu sürpriz oldu. Hafta sonu olmayacağına göre ya bu dizi tutmadığı takdirde onun yerine koyacak veya eski dizilerden biri gün değiştirecek.
@Çiğdem- vatan hainini nereye koycak bunlar la 😱
salı hayat şarkısı var , çarşamba poyraz perşembe bodrum masalı cuma arka sokaklar ee vatan haini hafta sonu olmayacağına göre @Yiğitt senin kanalın ne yapmaya çalısıyorKiz @Çiğdem- donu zillisi yine yanildin vatan haini perşembe o zaman işler kizişacak canu dere ya da kivançin dizi de gelirse
Hafta sonu niye olmuyor o ne alakasalı hayat şarkısı var , çarşamba poyraz perşembe bodrum masalı cuma arka sokaklar ee vatan haini hafta sonu olmayacağına göre @Yiğitt senin kanalın ne yapmaya çalısıyor
acaba budamı kenan gibi ertelenme durumu var ama kadrosu bile açıklandı nerdeyse
böyle aksiyon dizileri hafta sonu olmaz komedi dizileri olur hafta sonu ayy zaten bu bülentin dizisi 5 bölümde biter kanal d neden zorluyorki kırgın çiçekler için iyi oldu orası ayrıHafta sonu niye olmuyor o ne alaka
Güllerin Savaşı da aksiyondu ama Cumartesi çok iyiydiböyle aksiyon dizileri hafta sonu olmaz komedi dizileri olur hafta sonu ayy zaten bu bülentin dizisi 5 bölümde biter kanal d neden zorluyorki kırgın çiçekler için iyi oldu orası ayrı
diğer dizilerden gün değişikliği olucaksa hayat şarkısı hafta sonuna gider ama eşkiyam ezer vatan hainini
aynımı vatan hainiyle güllerin savası olur hafta sonu ama kırgın çiçekler eşkiya kurtlar vadisi diriliş ertuğrul bu tarz diziler olmaz kiralık aşk hatta poyraz bile cumartesi olabilir ama ezel olmaz karadayı olmaz aşkı memnu olmaz hiçç öyle dizileri hafta sonu görmedim ama biz kendimize bakalım tabi bu diziyide kırgın çiçekler yer şuan tek rakibimiz içerde dizisi kaldı gerçi içerdeyede avantaj oldu bu durum dizinin tutma ihtimali şuan artış yaşadıGüllerin Savaşı da aksiyondu ama Cumartesi çok iyiydi
aynımı vatan hainiyle güllerin savası olur hafta sonu ama kırgın çiçekler eşkiya kurtlar vadisi diriliş ertuğrul bu tarz diziler olmaz kiralık aşk hatta poyraz bile cumartesi olabilir ama ezel olmaz karadayı olmaz aşkı memnu olmaz hiçç öyle dizileri hafta sonu görmedim ama biz kendimize bakalım tabi bu diziyide kırgın çiçekler yer şuan tek rakibimiz içerde dizisi kaldı gerçi içerdeyede avantaj oldu bu durum dizinin tutma ihtimali şuan artış yaşadıGüllerin Savaşı da aksiyondu ama Cumartesi çok iyiydi
Kanal D'm ne yaparsa doğrusunu yapar.salı hayat şarkısı var , çarşamba poyraz perşembe bodrum masalı cuma arka sokaklar ee vatan haini hafta sonu olmayacağına göre @Yiğitt senin kanalın ne yapmaya çalısıyor
acaba budamı kenan gibi ertelenme durumu var ama kadrosu bile açıklandı nerdeyse
senin kanalın tozuttu iyicePazar olur diyordum, hatta emindim. Şaşırdım şu an. 😱
Pazartesi şansı zor bence.
Kanal D'm ne yaparsa doğrusunu yapar.
Vatan Hini pazartesi olmayacak mıydı?