''Babam İçin'' BİTİYOR!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
FOX'ta pazar akşamları yayınlanan,Hasan Kaçan,Altan Gördüm,Nurcan Eren gibi oyuncuların yer aldığı aile dizisi ''BABAM İÇİN''23.Bölümde final yapacak.Dizinin final yapacağını twitter hesabından oyuncular duyurdu.Hasan Kaçan:''Babam İçin 23. ve son bölümü çekildi. herkes birbirine sarıldı. bu defa biz ağladık.
2-herşeyin bir ömrü var. babam için de 23. bölümle eyvallah diyecek. sevenlerine, bakanlarına bin teşekkür...
3-
'ulan ben galiba bu oyunculuğu beceriyorum' dedirten deniz akçay ve müstakbel eşi şahane rejisör ahmet katıksıza da binlerce teşekkür.''yazarak dizinin bittiğini belirtti...

FOX'un yanlis hamleleri yüzünden bitiyor diyecegim de, dizinin de pek fazla izleyici kitlesi yoktu sanirim.

Bazen Severek izliyordum. Ama FOX bitirmek doğru karar verdi. Oyuncuları daha iyi dizilerde yeniden FOX'da görmek dileğiyle diyelim artık xD

Dizinin günüyle hiç oynamasalar biraz daha devam edebilirdi... Dizi bittikten sonra Araf Zamanı yeniden Pazar'a alınacaktır...

Dizinin günüyle hiç oynamasalar biraz daha devam edebilirdi... Dizi bittikten sonra Araf Zamanı yeniden Pazar'a alınacaktır...

haklısın araf zamanı pazar olacak o zaman.
araf zamanı pazar günü daha iyi totalde rahatça ilk 15 de yer alıyordu :)

Hasan Kaçan, Ekmek Teknesi'nden sonra hangi dizide yer alsa o dizi çok kısa ömürlü oluyor maalesef.

Dizi biraz daha dayanabilirdi ama Fox'un yanlış politikaları dizinin sonunu hızlandırdı...

Hangi Dizi Ekranlara Veda Ediyor!

[h=2]Bu hafta yayınlanacak son bölümüyle ekranlara veda ediyor.[/h]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Hasan Kaçan, Deniz Alan, Serhat Parıl ve Altan Gördüm'ün başrollerinde oynadığı, FOX TV'de yayınlanan Babam İçin dizisi bu hafta yayınlanacak 23. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Büyük umutlarla sezona başlayan Babam İçin dizisi kanal yönetiminin isteği üzerine bu hafta final yapıyor.
[/FONT]

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Babam İçin'in yayın gününü birkaç kez değiştiren Fox, dizinin izlenme oranlarını arttıramamasından dolayı yayından kaldırma kararı aldı.
[/FONT]

Fox biraz değişiklik yaptı ne diyim Arka Sıradakiler'i hiç bitirmicekti şimdi Pazar gününe 8-9 reyting alan bi dizi koysunda görim eminim pişmandırlar Arka Sıradakiler'i bitirdikleri için :D

Moderatörün son düzenlenenleri: