"Babalar ve Evlatları" Hangi Kanalda Ekrana Gelecek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dizinin total dizisi olacağını nerden biliyorsunuz ki sırf Hayat Devam Ediyor total dizisi diye bu dizinin de total dizisi olacağına inanmıyorum hem arkadaşların dediği gibi Star TV ab kanalı dizileri genel olarak abde başarılı oluyor

Dizide ayrıca Ümit İbrahim Kantarcılar da oynayacaktır.Kendisi Soner karakterini canlandıracaktır.Resmi facebook sayfasında yazıyor...''
Ümit İbrahim Kantarcılar'ın yeni sezonda canlandıracağı karakterin adı Soner'dir.Dizinin yapımcılığını Mahsun Kırmızıgül üstlenmektedir.Yeni detaylar sayfa sayısı 3000'i geçtikten sonra paylaşılacaktır.İlginize teşekkür ederiz,iyi akşamlar...''

Kendisi Çakıl Taşlarındaki Ekrem karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir...

Dizinin total dizisi olacağını nerden biliyorsunuz ki sırf Hayat Devam Ediyor total dizisi diye bu dizinin de total dizisi olacağına inanmıyorum hem arkadaşların dediği gibi Star TV ab kanalı dizileri genel olarak abde başarılı oluyor

sudan bıkmış balıklar abasi düşük çıktı. ab kanalı olunmaz projeye bakar herşey ab projesi ab de yüksek alır

Bu dizi tutar her türlü.Mahsun ve Fatma Girik borumu :D
Ayrıca bu tür diziler total dizisidir zaten.

ATV bekliyorduk Star şaşırtıcı oldu. Total dizisi ve tutma ihtimali yüksek. Star prestijli A/B işlerinin yanında totali de tamamen ihmal etmek istemiyor ve reyting için hamleler de yapıyor. Eğer bu dizi Hayat Devam Ediyor gibi başlarsa Muhteşem Yüzyıl ile birlikte Star'ı sırtlar. 1-2 tane daha sürpriz proje tutarsa diğer günler İşler Güçler, Hayatımın Rolü gibi A/B işlerine yer kalabilir. :)

senaryo iyi olursa sudan cikmis baliklar disinda tutan dizisi olmaz h..rolu vasat...isler gucletri star prestij icin tutabilir. cumartesi 23 den sonra icinmahsun hde ile sinifta kaldi..atv okadar tanitim yqpti ama elinde patladi. ab de 2reytinge kadar dustu
Aha okuyun işte Hayatımın Rolü vasat yazmış.