"Babalar ve Evlatları" Hangi Kanalda Ekrana Gelecek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
ozelhaber.gif

Gelecek sezon'un en iddiali dizi projesi olarak gösterilen ve Fatma Girik, Serdar Gökhan ve Murat Ünalmış gibi tecrübeli oyuncuların yer alacagı "Babalar ve Evlatları" Star Tv'de ekrana gelecek. Dizinin hikayesi Mahsun K
ırmızıgül'e ait.

fatma_girik_ve_serdar_gokhan_yillar_sonra_babalar_ve_evlatlarinda_h2297.jpg

Atv'de yayınlanır diye düşünüyordum...

Star Ab kanalı olacağız diye yola çıkmışken, bu diziyi alması sürpriz oldu. :)

Son düzenleme:
Dizileri birer birer yayından kaldırcağı için bolca dizi yaptırıyor ya tutarsa. :d Yine hiç biri tutmayacak. İffet'le devam. :d

hepsı tutuor bıda 15 reytıng le baslar mahsum adam gıbı yapar helal olsun sudan bıkmıs bks h.rolu bunşar ıyı

kucuk hesaplar çöp

ıbretı aılem soru ısaretı

Hayatımın Rolü, İbreti Ailem, İşler Güçler yeni sezonda anında çöpe bunlar belli zaten 3'ü de çürük. :d

Ya da Star'ın dizileri zaten normalde 3 reyting bile alamadığı için(bkz.İffet, Bir Çocuk Sevdim) yaz dizilerini devam ettirirler. Star'a 2-3 reyting fazla bile. :d

Bir Çocuk Sevdim ve İffet bile 1 sezon devam ettiyse yeni diziler 2-3 reyting alsa kafidir fazlasına gerek yok. :d

hepsı tutuor bıda 15 reytıng le baslar mahsum adam gıbı yapar helal olsun sudan bıkmıs bks h.rolu bunşar ıyı

kucuk hesaplar çöp

ıbretı aılem soru ısaretı

senaryo iyi olursa sudan cikmis baliklar disinda tutan dizisi olmaz h..rolu vasat...
isler gucletri star prestij icin tutabilir. cumartesi 23 den sonra icin

mahsun hde ile sinifta kaldi..atv okadar tanitim yqpti ama elinde patladi. ab de 2reytinge kadar dustu

Bu dizinin çok basarili gidecegini düsünüyorum. Fatma Girik zaten muhtesem bir oyuncu..

bence tutacaktır üstelik abde de iyi reyting alacağına inanıyorum çünkü star bir ab kanalı :)

2003-2005'e kadar yayinlandi yanlis hatirlamiyorsam.. Ben de 2004'te izlemeye baslamastim ve 6 yasindaydim..

6 yaşındaydın ve hatırlıyon öyemi ve fatma girigin çok iyi performasn yaptıgını 6 uyaşında anladın :))))) bravo yani ne diyeyim