Tolga yuzundenEvet. Oyunculuklar izlettirdi ama yermiyor dedim. Bahsettiğim sahneler de bunlardı aslında.Kötü bir proje değil ama akıcı da değil. Yeni sezonu görmez bu kadro.
Tolga yuzundenEvet. Oyunculuklar izlettirdi ama yermiyor dedim. Bahsettiğim sahneler de bunlardı aslında.Kötü bir proje değil ama akıcı da değil. Yeni sezonu görmez bu kadro.
Hakan Kurtaş estiriyor yine. Alkışlamak lazım bu performansı. Hala bir jön olamamasını kariyerinin kötü yönetmesine bağlıyorum. Zamanında Hazal Kaya'nın partneri olmuştu çünkü.Tolga yuzunden
Ben kasvetki dizileri severimHakan Kurtaş estiriyor yine. Alkışlamak lazım bu performansı. Hala bir jön olamamasını kariyerinin kötü yönetmesine bağlıyorum. Zamanında Hazal Kaya'nın partneri olmuştu çünkü.
Tolga tek neden değil. Bir tık kasvetli bir orta mı var dizinin. Total kitlesi da böyle kasvetli işleri sevmiyor.
Ben dün yoktum, gece geldimDizi ilk bölümüyle sayfalarca konuşulmuş ilk bölümün ardından yazan olmamış, ne oldu herkes bıraktı mı diziyi?@Forumdash
Aman neyse, bak dediğim çıktı o herif Şahika'nın sevgilisiymiş abim diye tanıştırmış rezil. .ssBen dün yoktum, gece geldimZaten dizilere gününde yazan biri değilim başka izleyenlerle sohbet yoksa tabiBZÇ izledik her hafta dolduruyormuyduk konuyu sanki
Eşi de zampara zaten aynı yolun yolcusu.Aman neyse, bak dediğim çıktı o herif Şahika'nın sevgilisiymiş abim diye tanıştırmış rezil. .ss
Aynen hak ediyor o da.Eşi de zampara zaten aynı yolun yolcusu.Tencere kapak, çifte boynuz.
Öz abisi diye miAman neyse, bak dediğim çıktı o herif Şahika'nın sevgilisiymiş abim diye tanıştırmış rezil. .ss
Enişte demiyor karının kocasına abi diyorYok üvey.Tabi öz.
Olur niye olmasın.Enişte demiyor karının kocasına abi diyorO kadar yakın akrabaliği yaşatırlar mı dizide bee
Eyy RTÜK!!!Olur niye olmasın.
Enişte demiyor karının kocasına abi diyorO kadar yakın akrabaliği yaşatırlar mı dizide bee
Biliyorum. Demek istediğimi @serhatt anladıAkrabalık yok ki zaten sevgilisini abisi diye tanıtmış işte
Hayır anlamadım.Biliyorum. Demek istediğimi @serhatt anladı
Onu bunu boşver, başrol amca hala namaz kılıyor mu?
İlk bölüme özel muhafazakar ayaklarına girdiler, yemezler şaşırmıştım zaten.Yok kılamıyor fena dayak yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?