Kesitler yuklenmemiş yuklensin gösteririmHayır be ne alaka.
Kesitler yuklenmemiş yuklensin gösteririmHayır be ne alaka.
İlk bölümü izleyemediğim için 2. bölümü de izlemeyeceğim cnmBenimde uykumu bir getirdi ilk bölüm diyr böyle kesin.Dğzelir haftaya.
O adam bahçeye geldiğinde cilve yaptı resmen abim diyor bir de, sevgilisini abim diye yutturuyor zaar.Kesitler yuklenmemiş yuklensin gösteririm
Bilmiyormuş gibi konusma o da ayrı bir cilveO adam bahçeye geldiğinde cilve yaptı resmen abim diyor bir de, sevgilisini abim diye yutturuyor zaar.
800 bini uçakta öldü zatenAy neresi güzeldi uykumu getirdi... Bi de kadroda 1 milyon kişi vardı sjsnsj
Bana karışık geldi.
Ay neresi güzeldi uykumu getirdi... Bi de kadroda 1 milyon kişi vardı sjsnsj
Full izledikten sonra karar ver.İlk bölümü izleyemediğim için 2. bölümü de izlemeyeceğim cnmİlk bölüm her şeydir
Aaa cilve olduğunu ben söylüyorum zaten be bunak herif.Bilmiyormuş gibi konusma o da ayrı bir cilve
E iyiymiş800 bini uçakta öldü zaten
İzlemem galiba ya reytinglere bağlıFull izledikten sonra karar ver.
İlk bölümü izleyemediğim için 2. bölümü de izlemeyeceğim cnmİlk bölüm her şeydir
E iyiymiş
İzlemem galiba ya reytinglere bağlı
İzleyemedim işte sıktıİzlemediğin bölümümü beğenmiyon alper
------
Bence izle bak seversin
Ortanca oğlan tam benim kafada.
İzleyemedim işte sıktı
@serhatt mı daha çok özledi sen miİlk bölüm konuyu yavaş anlattılar ne bilim bana iyi geldi ama şunu eleştiricem iki kardeş yıllarca görüşmemiş bunun sebebinide gösterselerdi keşke
------
@Forumdash ortanca oğlana bak konuştuğumuz gibi olmaya başlıyor bile
Kim? Kadir mi?O adam bahçeye geldiğinde cilve yaptı resmen abim diyor bir de, sevgilisini abim diye yutturuyor zaar.
Tabiki ben, kıyas kabul edilmez.
Geçmişte bir olay yaşanmış ve izleri hâlâ geçmemiş.Bence güzel anlattılar serhat öğreneceğimiz şu var neden iki kardeş yıllarca görüşmedi onu bilmemiz lazım
+6 garanti bence.E iyiymiş
İzlemem galiba ya reytinglere bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?