Oğluna karşı kini nefreti var belli.Kin değil doğru ve yanlişlar vardirSenin doğrun onun yanlişiysa ve bunu görmekten hoşlanmıyorsa kin tutmuş olmuyorsun
Oğluna karşı kini nefreti var belli.Kin değil doğru ve yanlişlar vardirSenin doğrun onun yanlişiysa ve bunu görmekten hoşlanmıyorsa kin tutmuş olmuyorsun
Kayınbabaterörü.org
Sözde muhafazakar adam kin tutmaya kalp kırmaya utanmıyor mu?
Oğluna karşı kini nefreti var belli.Oo kurban kesince Besmele de gtirdiler.
Erkeeeeek geldi ve kaptı bıçaği ne tekbiriKurban kesilince tekbiri getirmediler bunları kınıyorum.
Erkeeeeek geldi ve kaptı bıçaği ne tekbiri
Hani kurban kesilince tekbir getiriyorlar ya onu dedim. Ay yapım beni cidden çok şaşırttı.Erkeeeeek geldi ve kaptı bıçaği ne tekbiri
Birini terketmiş ama kimi bilemedim kirli geçmişi mi var bu adamın acaba.Ne güzel yorum oldu bu haklısın emrecan
Hani kurban kesilince tekbir getiriyorlar ya onu dedim. Ay yapım beni cidden çok şaşırttı.
Birini terketmiş ama kimi bilemedim kirli geçmişi mi var bu adamın acaba.
Alzheimer mı
Muhafazakar adam alzheimer mı?
Dimi ya, evet bende öyle anladım.Bende onu düşünüyordum şimdi birşeyler olmuş belli
O seslenen kişi beni neden bıraktın dedi dimi? @ForumdashBende onu düşünüyordum şimdi birşeyler olmuş belli
------
Bence değil başka bir derdi var gibi
Evet öyle dedi. Alzeimer işte geçmişi hatırlıyorO seslenen kişi beni neden bıraktın dedi dimi? @Forumdash
Öz abisiymiş kız aşık gibi bakmıyor.
Yok aileyle sarilirken hiç öyle bakmıyorduÖz abisiymiş kız aşık gibi bakmıyor.
Bu ne uyumsuz bir çift seçimi
Yok aileyle sarilirken hiç öyle bakmıyordu
------
Onu çöpte buldular demekki.Yok aileyle sarilirken hiç öyle bakmıyordu
------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?