Oğluna karşı kini nefreti var belli.Kin değil doğru ve yanlişlar vardirSenin doğrun onun yanlişiysa ve bunu görmekten hoşlanmıyorsa kin tutmuş olmuyorsun
![]()
Oğluna karşı kini nefreti var belli.Kin değil doğru ve yanlişlar vardirSenin doğrun onun yanlişiysa ve bunu görmekten hoşlanmıyorsa kin tutmuş olmuyorsun
![]()
Kayınbabaterörü.org
Sözde muhafazakar adam kin tutmaya kalp kırmaya utanmıyor mu?![]()
Oğluna karşı kini nefreti var belli.Oo kurban kesince Besmele de gtirdiler.
![]()
Erkeeeeek geldi ve kaptı bıçaği ne tekbiriKurban kesilince tekbiri getirmediler bunları kınıyorum.![]()
Erkeeeeek geldi ve kaptı bıçaği ne tekbiri![]()
Hani kurban kesilince tekbir getiriyorlar ya onu dedim. Ay yapım beni cidden çok şaşırttı.Erkeeeeek geldi ve kaptı bıçaği ne tekbiri![]()
Birini terketmiş ama kimi bilemedim kirli geçmişi mi var bu adamın acaba.Ne güzel yorum oldu bu haklısın emrecan![]()
Hani kurban kesilince tekbir getiriyorlar ya onu dedim. Ay yapım beni cidden çok şaşırttı.
Birini terketmiş ama kimi bilemedim kirli geçmişi mi var bu adamın acaba.![]()
Alzheimer mı![]()
Muhafazakar adam alzheimer mı?
Dimi ya, evet bende öyle anladım.Bende onu düşünüyordum şimdi birşeyler olmuş belli![]()
O seslenen kişi beni neden bıraktın dedi dimi? @ForumdashBende onu düşünüyordum şimdi birşeyler olmuş belli
------
Bence değil başka bir derdi var gibi
Evet öyle dedi. Alzeimer işte geçmişi hatırlıyorO seslenen kişi beni neden bıraktın dedi dimi? @Forumdash
Öz abisiymiş kız aşık gibi bakmıyor.
Yok aileyle sarilirken hiç öyle bakmıyorduÖz abisiymiş kız aşık gibi bakmıyor.![]()
Bu ne uyumsuz bir çift seçimi
Yok aileyle sarilirken hiç öyle bakmıyordu
------
Bu ne uyumsuz bir çift seçimi![]()
Onu çöpte buldular demekki.Yok aileyle sarilirken hiç öyle bakmıyordu
------
Bu ne uyumsuz bir çift seçimi![]()