"Başrolde Aşk" Hangi Kanala Transfer Oluyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Burada Laf Çok programının sunucusu Mesut Yar dün akşam yayınlanan programında Yavuz Bingöl, Ceyda Ateş ve Görgen Öz'ü konuk etti. TRT'de yayınlanan Başrolde Aşk'ta oynayan Görgen Öz'e dizinin 2 haftadır yayınlanmadığını ve dizinin geleceğinin ne olacağını sordu.

Genç oyuncu, dizinin geleceği hakkında bir bilgisi bulunmadığını ve haber beklediğini söyledi.

Gazeteci Mesut Yar, Başrolde Aşk dizisinin başka kanala transfer olacağını söyledi. Bu bilgiden çok emin olduğunu ama hangi kanal olduğunu söylemeyeciğini söyleyen Yar, dizisinin önümüzdeki günlerde yeni kanalında yayınlanacağını söyledi.

basrolde-ask-main.jpg

Bence büyük kanallardan bir tanesi olmaz. Büyük ihtimalle TNT olur :)

ATV'nin, TRT 1'de ilk 100'e zor giren bir diziyi transfer edeceğini sanmıyorum :)

Bence de atv olabilir. Başrolde Aşk Boyut filmin bir dizisi. Yapımcı Murat Tokat da şuan Atv ile çalışıyor. Atv'ye transfer olacaktır. Dizi Cuma günleri Hayat Devam Ediyor'un ardından yayınlanabilir...

ATV ilginç olabilir :) dizi senaryo olarak kötüydü ama bi avrupai bi diziydi görsel olarak o yüzden iyi olabilir ama çok düşük bi ihtimal :)

ATV'de yayinlanir bence de, zaten darksaal'in da dedigi gibi "Hayat Devam Ediyor" dizisinin hemen ardindan yayinlanir.. Ikinci ihtimal için de Star Tv'yi veya TNT'yi görüyorum.

tnt veya atv de yayınlanır die düşnüyorum... ama atv ağırlıklı olabilr die geliyor...

Bence de atv olabilir. Başrolde Aşk Boyut filmin bir dizisi. Yapımcı Murat Tokat da şuan Atv ile çalışıyor. Atv'ye transfer olacaktır. Dizi Cuma günleri Hayat Devam Ediyor'un ardından yayınlanabilir...

Kesinlikle katiliyorum, Atv olacak ve Hayat Devam Ediyor arkasina olmasi reytinglerini yukseltir...

Gelecek günlerde belli olur hangi kanalda yayinlanacagi..

bnce bu haber hayranların susması için yapılmış bi haber gibi geliyo diye bilirim... huzurum kalmadı da öyle diyolardı yayınlanmadı.. :D