Bu tekli anket değil. Etkinlik ve bir kazanan seçileceği için bu tarz etkinliklerde hiç biri seçeneği eklenmez.Hiçbiri şıkkı olsaydı keşke Kasım dedim buralarda kış tamamen gelmiş oluyor o da ondan kışı da sevmem ama napalım
O kadarını biliyorum ben de sadece fikrimi belirttim😊 üçünü de sevmiyorum ama birini oyladım mecburenBu tekli anket değil. Etkinlik ve bir kazanan seçileceği için bu tarz etkinliklerde hiç biri seçeneği eklenmez.
Burdan çıkacak 2 ay içersinde de en sevileni seçeceğiz.
Favorim önde. O garanti gibiFıldır fıldır değişiyor öndeki ay 😁😁😁😁
Silahlar hazır... Zorla getirecem oy kullandırtmaya 😂😂🤣🤣🤣Favorim önde. O garanti gibi
2. sırada olan her an değişebilir. Eşitlik olursa bozmak için birşeyler yapman gerekir. Finale 2 tane olsun. Şuan o önde olan olmasa o çekişen iki ay arasındaki skor farklı olurdu
Bana izin ver öyle bir durumda ben de kılıçları ⚔️ devreye sokayımSilahlar hazır... Zorla getirecem oy kullandırtmaya 😂😂🤣🤣🤣
En hoşlanmadığım ay Mart hoşlandığım kız reddetti beni sebep maçı onun sınıfına satmadım diye 9 Mart ardından dondurma aldım çiçekte kafama atıyordu @The_Erinch @Dosi@Aserat ciğimmm @EmreCan @pompy kullandın mııı bakammm @Özgür @ozmoturk boş geçmeyelim efenimmmm @Gizmen @emreemreu @Polat Şaşmaz @Çiğdem
Canın sağolsun @pompyEn hoşlanmadığım ay Mart hoşlandığım kız reddetti beni sebep maçı onun sınıfına satmadım diye 9 Mart ardından dondurma aldım çiçekte kafama atıyordu @The_Erinch @Dosi
Kafama atıyordu dedin ya, ona şaşırdımNeden şaşırdın @The_Erinch
Birde yendiğim için onun sınıfını özür diledim kızdan @The_ErinchKafama atıyordu dedin ya, ona şaşırdım