Başlıklarda büyük harf baskısı yapmayın artık !

kvp1905

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
10
Puanı
0
bu nedir aga ya tutturmuşlar başlıklar büyükde büyük ! tamam başlığa büyük başlıyoruz şimdide her sözcüğe büyük başlayın diye tutturdular ne güzel istanbul be ! siteden copy paste yapıyoruz sil tekrar yaz diyorlar yok ya ! neymiş efendim öyle daha iyi gözüküyormuş , ziyaretçiler için daha iyimiş vb. vb. ziyaretçilerin küçük harfi görememe sorunu mu var ? tüm haber siteleri yanlış biliyor birtek bu besalet doğru biliyor galiba (!) ne kural getireceğinizi şaşırdınız artık vallah kaliteyi düşürüyorsunuz böyle hareketlerle... başlığı açarım büyük harfle başla derler , büyük harfle başlarım şimdid her sözcüğe büyük başla diyorlar başka emriniz varmı ? bence bu başlık açma işine karışılmamalı büyük harfle başladıksa gerisi önemli değildir !

ozan admine duyrulur...

not: şimdi hemen kilitlerler

capslock tusuna basmak bu kadar zor olmamalı. yonetimin bu kuralını destekliyorum

ne kalite düşürüyormuş aga
tüm haber siteleri öyle yapıyor.. Tamam büyük harfle başlayayım ona bişey demiyorum ama her sözcükte büyük olacak diye bişey mi olur yahu ! Türkçe öğretmeni dil ve anlatım öğretmeni bu kadar değildi
burası okul değil forum eğlenmek için girilen bilmem hatırlatabildim mi ! Ama bazıları karıştırıyor okul ile forum kurallarını :U: yada öğretmencilik oynamak istiyor

Bunu yapan sadece sen varsın. Herkes büyük harfle yazıp, sen küçük harfle yazarsan görüntü kirliliği oluşur ayrıca.

Büyük sitelerde TOP 15 olmadığını da hatırlatırım. 😉

kvp haklı bu konuda

eyvallah 😉

- - - Ekleme - - -

insan her sözcüğe basarken capslock tuşunu unutabilir ayrıca zaman kaybıdır bu hem başlık haber sitesinin başlığı oluyır genelikle ve uzun oluyor neymiş hepsini silip tekrardan yazacakmışım ölme eşeğim ölme

ayrıca girin bakın haber sitelerinin haber başlığına hangi haber başlığının her sözcüğü büyük yazılmış girin bakın habertürke falan...

Sadece başharfini sil büyük yaz

Niye bütün başlığı siliyorsun

Zaten haberleri copy paste yapıyonuz.Bir başlığı düzeltmekde zor geliyorsa paylaşım yapmayın.

Büyük siteler bizleri ilgilendirmez. Biz kendi yolumuzda ilerleriz. Ayrıca yazıların hiç birini silmene gerek yok, sadece baş harfini silip büyük harfle yazman yeterli. Sen bu beni uğraştırıyor diyorsan hiç bir işe kalkışma derim. 😉

Alt tarafı 2-3 harfi düzeltceksin çıkarttığın olaya bak

Yani bugün açtığın spor haberlerini Türkiye'den Futbol ben düzenledim başlıkları çünkü görüntü kirliliği oluyor diye

ya baktımda küçük yazılan başlıklara hiçte görüntü kirliliği yapmıyor hatta büyük yazılanlar yapıyor sorunun kimde olduğu belli...

Ayrıca

@primevera alttarafıysa bırakın artık bu alttarafı 3 harflik detaylarla uğraşmayı !

Alt tarafı olan bir olayı bütün bir forum uygulayabiliyor ve sadece sende sorun çıkıyorsa bence ayak uydurmak için biraz daha çabalamalısın yada aramıza sadece yorumlarınla katılmalısın

forumda ziyaretçiler bu kadar düşünülüyosa önce sunucu sıkıntısı giderilsin. baş harften ziyaretçi gidecekse sunucu hatasından dolayı adam bilgisayarı atar

aynen çok düşünüyorlarsa 2 dk da bir hata veren sunucu hatasını düşünsünler !

Ayrıca siz nasıl biliyorsunuz bilmiyorum ama benim tek bildiğim özel isimlere büyük harfle başlanır... Mesala operasyon büyük harfle başlanmaz cümle ortasındaysa , ama Ankara büyük harfle başlanır ama siz hepsini büyük yapın diyorsunuz yok ya bunlarla bu kadar uğraşmayın gerçekten çok gereksiz... Ayrıca ziyaretçller varsa bizim sayemizde var o kadar haber paylaşıyorum forum için ama yine aynı tas aynı hamam...

- - - Ekleme - - -

Alt tarafı olan bir olayı bütün bir forum uygulayabiliyor ve sadece sende sorun çıkıyorsa bence ayak uydurmak için biraz daha çabalamalısın yada aramıza sadece yorumlarınla katılmalısın

ya bütün forum tabi tabi gir bak istersen şuandaki başlıklara...