- Reaksiyon puanı
- 61,717
- Puanı
- 1,060
Ben hatırlıyorum bunu izlediğiniHiç biri başlangıcında olmadı. Bunu çok hatırlamıyorum ama TRT dizilerini severek takip ettim![]()
Sende TRT sevgisi var aynen
Ben hatırlıyorum bunu izlediğiniHiç biri başlangıcında olmadı. Bunu çok hatırlamıyorum ama TRT dizilerini severek takip ettim![]()
Benim Güzel Ailem demişken Yaman'a ne oldu @Dosi?Ben izlediğini hatırlıyorumKendi Düşen Ağlamaz, Benim Güzel Ailem, Senden Daha Güzel, Tozluyaka son dönemdekiler.
Geçen yaz dizi olmadı.
Bu yaz şimdilik bir tane var gibi, bakalım![]()
O kimdi, isim hafızam yokBenim Güzel Ailem demişken Yaman'a ne oldu @Dosi?![]()
Buydu.O kimdi, isim hafızam yok
İkiz çocukları yalanını uyduranı diyorsan, apar topar çıkarıldı diziden![]()
O kimdi, isim hafızam yok
İkiz çocukları yalanını uyduranı diyorsan, apar topar çıkarıldı diziden![]()
Osman Sonant'ın oğlu olarak gelmişti.Buydu.
![]()
Boşuna izlememişim en azından, iyi.Osman Sonant'ın oğlu olarak gelmişti.
Finalde görmedik herhalde pek bunları, hatırlayamadım ben![]()
Eski diziyi soruyor sandım. O diziyi sordu malumOsman Sonant'ın oğlu olarak gelmişti.
Finalde görmedik herhalde pek bunları, hatırlayamadım ben![]()
bu dizide diyorsan bir önceki bölüm yaralanmıştı. Bu bölümde iyileştiğini suçunu itiraf ettiğinden bahsedildi yani yoktu bu bölüm.Boşuna izlememişim en azından, iyi.![]()
Benim Güzel Ailem konusu geçince buradaki karakterini sormuştum.Eski diziyi soruyor sandım. O diziyi sordu malum
bu dizide diyorsan bir önceki bölüm yaralanmıştı. Bu bölümde iyileştiğini suçunu itiraf ettiğinden bahsedildi yani yoktu bu bölüm.
2 veya 3 bölüm izledik sadece.
Boşuna izlememişim en azından, iyi.![]()
Ben de Benim Güzel Ailem'deki akıbetini sorduğunu sandımEski diziyi soruyor sandım. O diziyi sordu malum
bu dizide diyorsan bir önceki bölüm yaralanmıştı. Bu bölümde iyileştiğini suçunu itiraf ettiğinden bahsedildi yani yoktu bu bölüm.
2 veya 3 bölüm izledik sadece.
İşsiz gezeceğine 3 bölüm parasını çatır çatır yer yazınBenim Güzel Ailem konusu geçince buradaki karakterini sormuştum.
Final yapacağını herkesin bildiği bir işe niye girdi acaba merak ediyorum, yazık etti kendine.![]()
İşsiz gezmedi aslında, bir filmde oynadı. Mart sonunda vizyona girecekken o da ertelendi.İşsiz gezeceğine 3 bölüm parasını çatır çatır yer yazın![]()