ATV Başka Bir Gün - Dizi Yorumları

2-3 Bölüm daha gelmese final yapardı zaten :A
Bir kaç bölümde kaçak/gizlenen halini görürüz gibi
Sezonun 3'te biri bitti :A Gaddar da Ocak'ta başlayıp 20.bölümde final yapmıştı, Başka Bir Gün de Ay Yapım dizisi. Sezon sonunu görür herhalde :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
6. Bölüm 2. Tanıtım

6. Bölüm 3. Tanıtım

ATV'nin sitesinde bütün dizilerde yeni bölüm ve günü yazarken Başka Bir Gün için 7. bölüm izle yazılmış, günü mü değişecek acaba 😳

8. Bölüm Fragmanı

Zahmet oldu, 3 gün kala koymuşlar ve yine maç var. 13 bölümü görürse şükür 😵
Fragmanın bu kadar geç gelmesinden stok bölümlerinin olmadığını anlıyoruz. Zaten başladığı günden beri perşembe günleri ya Avrupa maçları ya da Türkiye Kupası maçları denk geldi. Şimdi de Milli maç denk gelecek.

Aslında konu olarak ilgi çekici ve izlerken izleyiciye soru sorduran bir dizi ancak çok basiretsizlikler yaşadı. Bir de bizim seyircinin çok sevmediği bir tarz. Uyarlama bir dizi olduğu için de bazı noktaları bizim kültürümüze adapte edemediler. Bütün bu olumsuzluklar bir araya geldiği için ben de çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. Kanalla 13 bölümlük anlaşma vardır muhtemelen. Sonrası olmaz gibi.

• Üzücü
Reactions: ozmoturk
Fragmanın bu kadar geç gelmesinden stok bölümlerinin olmadığını anlıyoruz. Zaten başladığı günden beri perşembe günleri ya Avrupa maçları ya da Türkiye Kupası maçları denk geldi. Şimdi de Milli maç denk gelecek.

Aslında konu olarak ilgi çekici ve izlerken izleyiciye soru sorduran bir dizi ancak çok basiretsizlikler yaşadı. Bir de bizim seyircinin çok sevmediği bir tarz. Uyarlama bir dizi olduğu için de bazı noktaları bizim kültürümüze adapte edemediler. Bütün bu olumsuzluklar bir araya geldiği için ben de çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. Kanalla 13 bölümlük anlaşma vardır muhtemelen. Sonrası olmaz gibi.

Bizim seyirciye ters bir işleyişi var. Açınca izlenecek, kolay anlaşılacak, muhabbete ederken arkada dönecek bir iş değil, oturup izlemek lazım. Dijitale çekselerdi keşke, 45 dakikadan 10'ar bölüm en az 2-3 sezon olurdu. Bir de daha 7'yi izlemedim ama Serdar'ın bilinmezlikleri çok uzadı sanki.

• Aynen
Reactions: Royal_Highness
Dijitale çekselerdi keşke, 45 dakikadan 10'ar bölüm en az 2-3 sezon olurdu. Bir de daha 7'yi izlemedim ama Serdar'ın bilinmezlikleri çok uzadı sanki.
Dediğin gibi keşke dijitale çekseydiler. 45 dakikalık bölümlerde derdini çok daha istikrarlı anlatabilirdi dizi. Serdar'ın bilinmezlikleri dizinin bel kemiğini oluşturuyor zaten. Hemen çözülmesi beklenmemeli. Sana veya izleyen diğer izleycilere uzamış gibi gelmesinin sebebi bir bölümün 2 saat 20 dakika sürmesi. Bölümler o kadar uzun ki süreyi doldurmak için sündürdükçe sündürüyor maalesef senaristler. Halbuki bölümler 45 dakika olsa akar gider bu dizi. O potansiyeli fazlasıyla var.

Bizim seyirciye ters bir işleyişi var. Açınca izlenecek, kolay anlaşılacak, muhabbete ederken arkada dönecek bir iş değil, oturup izlemek lazım.
Aslında konu olarak ilgi çekici ve izlerken izleyiciye soru sorduran bir dizi ancak çok basiretsizlikler yaşadı. Bir de bizim seyircinin çok sevmediği bir tarz.
Tam da yazdığın sebeplerden dolayı ve izlerken sorular sorup beyin fırtınaları yapmak gerektiğinden özellikle Total grubuna pek hitap etmiyor.

Neyse artık gittiği yere kadar gidecek. İzlemeyi seviyorum Başka Bir Gün'ü ama 13.bölümde final yapacak gibi görünüyor.

• Beğendim
Reactions: ozmoturk