Ben hatırlıyorum bunu izlediğiniHiç biri başlangıcında olmadı. Bunu çok hatırlamıyorum ama TRT dizilerini severek takip ettim
Sende TRT sevgisi var aynen
Ben hatırlıyorum bunu izlediğiniHiç biri başlangıcında olmadı. Bunu çok hatırlamıyorum ama TRT dizilerini severek takip ettim
Benim Güzel Ailem demişken Yaman'a ne oldu @Dosi?Ben izlediğini hatırlıyorumKendi Düşen Ağlamaz, Benim Güzel Ailem, Senden Daha Güzel, Tozluyaka son dönemdekiler.
Geçen yaz dizi olmadı.
Bu yaz şimdilik bir tane var gibi, bakalım
O kimdi, isim hafızam yokBenim Güzel Ailem demişken Yaman'a ne oldu @Dosi?
Buydu.O kimdi, isim hafızam yok
İkiz çocukları yalanını uyduranı diyorsan, apar topar çıkarıldı diziden
O kimdi, isim hafızam yok
İkiz çocukları yalanını uyduranı diyorsan, apar topar çıkarıldı diziden
Osman Sonant'ın oğlu olarak gelmişti.Buydu.
Boşuna izlememişim en azından, iyi.Osman Sonant'ın oğlu olarak gelmişti.
Finalde görmedik herhalde pek bunları, hatırlayamadım ben
Eski diziyi soruyor sandım. O diziyi sordu malumOsman Sonant'ın oğlu olarak gelmişti.
Finalde görmedik herhalde pek bunları, hatırlayamadım ben
bu dizide diyorsan bir önceki bölüm yaralanmıştı. Bu bölümde iyileştiğini suçunu itiraf ettiğinden bahsedildi yani yoktu bu bölüm.Boşuna izlememişim en azından, iyi.
Benim Güzel Ailem konusu geçince buradaki karakterini sormuştum.Eski diziyi soruyor sandım. O diziyi sordu malum
bu dizide diyorsan bir önceki bölüm yaralanmıştı. Bu bölümde iyileştiğini suçunu itiraf ettiğinden bahsedildi yani yoktu bu bölüm.
2 veya 3 bölüm izledik sadece.
Boşuna izlememişim en azından, iyi.
Ben de Benim Güzel Ailem'deki akıbetini sorduğunu sandımEski diziyi soruyor sandım. O diziyi sordu malum
bu dizide diyorsan bir önceki bölüm yaralanmıştı. Bu bölümde iyileştiğini suçunu itiraf ettiğinden bahsedildi yani yoktu bu bölüm.
2 veya 3 bölüm izledik sadece.
İşsiz gezeceğine 3 bölüm parasını çatır çatır yer yazınBenim Güzel Ailem konusu geçince buradaki karakterini sormuştum.
Final yapacağını herkesin bildiği bir işe niye girdi acaba merak ediyorum, yazık etti kendine.
İşsiz gezmedi aslında, bir filmde oynadı. Mart sonunda vizyona girecekken o da ertelendi.İşsiz gezeceğine 3 bölüm parasını çatır çatır yer yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?