Kenan istisna ama, o yaş grubunda sadece ilgimi o çekerayol onunki azıcık normal yine kendisi 40 yaşına geldi ne ka inkar etse desen 23-24 yaşındasın 45 lik kenanı görünce dibin düşüyor
![]()
Kenan istisna ama, o yaş grubunda sadece ilgimi o çekerayol onunki azıcık normal yine kendisi 40 yaşına geldi ne ka inkar etse desen 23-24 yaşındasın 45 lik kenanı görünce dibin düşüyor
![]()
ufak at birazKenan istisna ama, o yaş grubunda sadece ilgimi o çeker![]()
Ciddiyimufak at biraz![]()
Belki Leon gibi bir yeni keşif daha çıkar dizisindenAllah ıslah etsin ne diyim ...
Kubilay çıktı ya
aman be hepsinin içi geçmiş toplasan 1 erkek etmez hiç biriDizide nurgül sultanıma 3 erkek aşık bir de ölen ejder var etti 4 kudurun @Çiğdem- le![]()
Kubilay aka da konar foka da ama sana konmaz@Çiğdem-
Nereye çıktı Çukurda tepki çekti tekrar pasife aldılar filmide batmışKubilay çıktı ya(Celasun)
![]()
Senin büyülerin yüzünden böyle olduNereye çıktı Çukurda tepki çekti tekrar pasife aldılar filmide batmış![]()
![]()
![]()
Senin büyülerin yüzünden böyle oldu![]()
Serhatin seçtikleri hep pasif zaten kendi gibiNereye çıktı Çukurda tepki çekti tekrar pasife aldılar filmide batmış![]()
![]()
![]()
Bu bana gelsin ben onu akfitleştiririmSerhatin seçtikleri hep pasif zaten kendi gibi![]()
Bu bana gelsin ben onu akfitleştiririm![]()
İşe yaramazları topluyorSerhatin seçtikleri hep pasif zaten kendi gibi![]()