Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Atv ve A Haber Programı İptal Oldu !

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,747
Puanı
1,060
Seçimlere yaklaşırken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan televizyon programlarına çıkmayı hızlandırdı.Bu Akşam Atv ve Atv Haber ortak yayını ile saat 22.45'de ekrana çıkmaya hazırlanan Başbakanın programı iptal oldu.Gerekçesi ise Başbakan'ın geçirmiş oldu hastalık.Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta erken başlayıp erken bitecek idi ancak bu ani karar Vadinin yayınını da etkiledi.Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam 22 45 de değil 23.15 de bitiyor bilginize..

Beklenen bir karar ve atv'nin yayın akışı güncellendi. Kurtlar Vadisi Pusu'nun izleyicisi için iyi oldu bu aslında. Bu tarz saat değişimleri, izleyiciyi bazı kısımları kaçırtıyor. :)

sabah akşam beddua okuyorum bir zahmet hastalansın artık :kiki::kiki::kiki:
perşembe günleri sadece vadiye ait olmalı bence ayol erdoğan çok dır dır etmek istiyorsa ya bekleyecek vadinin bitmesini yada vadi o hafta yyayın yappmayacak erdoğanda ne dedikodu yapmak istiyorsa yapacak ben uyuyana kadar 11 bucuklara kadar vadiyi görmek onunla yatmak istiyorum 11 olmadan biten vadiyi değil okadar beddua alıyor hastalanmasına hiç şaşırmadım isabet olmuş 😵😵😵

abi çok iyi yaa :D bi insanı bi haber bu kadar sevindirebilir o kadar sevindim ki babamla halay çekecem şimdi :kiki: şemame şemame şemame buke obaaaaa :D

sabah akşam beddua okuyorum bir zahmet hastalansın artık :kiki::kiki::kiki:
perşembe günleri sadece vadiye ait olmalı bence ayol erdoğan çok dır dır etmek istiyorsa ya bekleyecek vadinin bitmesini yada vadi o hafta yyayın yappmayacak erdoğanda ne dedikodu yapmak istiyorsa yapacak ben uyuyana kadar 11 bucuklara kadar vadiyi görmek onunla yatmak istiyorum 11 olmadan biten vadiyi değil okadar beddua alıyor hastalanmasına hiç şaşırmadım isabet olmuş 😵😵😵
Niye hep Başbakana beddua ediyorsun ki birsz da diğer psrtilerin liderlerine et :D

Bir dahada yapmaz zaten seçimden önce.Vadicilerden aldığı nuru başka yerde bulamaz gerekte görmez.