Başbakan Muhteşem Yüzyıl'a Savaş Açtı!

fox cu haluk starcı mahoni den sonra sıra akp li çd de

pargali ile hatıceyı aynı yatağa sokan ışte o dedikoducu tarihciler. arastıracaklarına uydurmak daha kolay
)))))

biz ona yeni kanıtlar bulunana kadar önceki bilgi gerçek kabul edilir diyoruz
tarihin ilkelerinden biri

- - - Ekleme - - -

​Yav ne alakası var verecek cevabım var ama ceza almak istemiyorum !

ceza alacak bir lafın varsa o cevap değil başka bişidir

biz ona yeni kanıtlar bulunana kadar önceki bilgi gerçek kabul edilir diyoruz
tarihin ilkelerinden biri

- - - Ekleme - - -

ceza alacak bir lafın varsa o cevap değil başka bişidir

emrecıgım biz dedikoduyu konusuyoruz belgesi yok ama tarihçiler ışte zamanında uydurmuş
))))herkesde doğru kabul etmiş ışte
)))

Mahoni ciddi misin yoksa şaka mı yapıyorsun?

kayıp şehirin reytingine bak bu reytingle sürüyosa türkan ab de aldığı o reytinglerle kesin devam ederdi bu varsayım değil aga

- - - Ekleme - - -

emrecıgım biz dedikoduyu konusuyoruz belgesi yok ama tarihçiler ışte zamanında uydurmuş
))))herkesde doğru kabul etmiş ışte
)))

senn dediğin de kanıtsız evlilik cüzdanı faln mı bunlmuşlar pargalının

- - - Ekleme - - -

xemre boşuna uğraşma cevap yazıp beni zorla tartışmaya sokup ceza aldıramayacaksın

ne ka üzüldüm

türkan saylan dizisine itiraz edildi ilk esının ismi dizide telafuz edilmedi
)) bırak olaylara mudehale ısmının geçmesine bile adam istemedi
)))
Adam kendi şahsi isitiraz etmiş.Milletçe etti mi? karakterlerin kendi itirazlari olmadan milletçe ititraz ettiği olay oldu mu? Çünkü herkes o kadını biliyordu ve bildiği şeyi niye insan izlesin? My neden bu kadar rağbet görüyor kimse o dönemi yaşamadi.Merak ediyor.Bunuda kaliteli yapıncada reytingleri altust ediyor.Reyting altust olunca başbakan milletimiz neler izliyormuş diye bakıyor.O da her eleştiri sahibi bir kişi gibi kitaplardan ögrendiği kadarıyla diziyi eleştirmiş.Diziyi izlemeyen bir kimse bile fragmanda Hurrem'in dekoltesini görünce der o dönemde onlar yuzunu acmiyordu der.Adamlar kaldıki "esinlenirmiştir" diye yazıyla ibareliyorlar.Koskoca başbakan eşim izliyor bende izleyeyim mantiğiyla ertesi sabah açıklama yapmiş.

belgeli kanıtı var osmanlı arşivinde hatıceyle evli olmadığına dair

millet ne bılsın turkanın hayatını itiraz edeceklerse yaşayan itiraz edecek ..

bakıyom receple kankısın eşinin ne izledigini bılıyon
))))