Başbakan Muhteşem Yüzyıl'a Savaş Açtı!

Başbakanı hiç sevmezdim ama bu konuda çok haklı çok doğru söylemiş inşallah yayından kalkar

Başbakanı hiç sevmezdim ama bu konuda çok haklı çok doğru söylemiş inşallah yayından kalkar

hayal-i onur:d nerde kaldın be ya:d

- - - Ekleme - - -

Diyelim Tarkan hakkında yapsınlar..Kim ne diyecek? Tarkan'ın zamanını bilen birisiyim.Tarkan zamanını yaşayan tarih canlısıyım.tüm Türkiye biliyor bunu kimse bişey demez çünkü herkes tarihin canlı kanıtı.Tarkan ölse 20-30 sene sonrasında hayatı dizi yapılsa işte o zaman herkes ayaklanır çünkü canlı kanıtlarin bi çoğu ölmüş olacak.Dizi dedikodudan ibaret olacakti.

Türkan Saylan'ın dizisi yapıldı noldu tuttu mu? Hayır Yaşayan insanlar zaten Türkan Saylan'ı tanıyorlar.Kimse itiraz etti mi o diziye? Hayır biliyorlardi insanlar.Bi 20-30 sene o diziyi yine çeksinler işte ozaman MY'ye olan gümbürtü o dizi içinde çıkar o zaman.

MY içinde geçerliydi.Şu an kim var o tarihin canlı kanıtı olarak? Kimse.Şimdi herkes kitaplardan öğrendiği kadariyla ağzı olan konuşuyor gibisinden eylemler bulunuyor.Çok biliyorlarsa itiraz ettikleri yeri ispatlasınlar.

---Ekleme---

Ayrıca başbakanın başka işi gücü yokmu dizilere takmiş? Emine izlerken mi gözü takılmış diziye? O zaman önce Emine izlemesin o diziyi sonra ülkeye yasaklasın diziyi.Kendisini sanirim Süleyman'a benzetiyormuş(bi haber çıktı öyle geçenlerde) sanırım kendisinin karalandiğini zannetti zaar(b)

Süleyman'ın zamanında da tv olsaydı oda dizi izlerdi.Haremle işi gücü olmazdi heralde..Akşamlari napacakti bu adam? Koskoca cihan padişahı adam gece olunca sus pus yatacak değil ya.Bi ton kadın var elinin altinda her biri onunla yatmak için yanıp tutuşuyor tabikide her gece biriyle yatardı.Ertesi gün enerjısinden performansından mı düşecek savaş sırasında? Merak etmeyin savaş sırasında onun için savaşacak bi sürü insan var.Olmasaydı kazanamazdı zaten.

Hem yatakda hem de savaşta başarisiyla tarih yazmiş adam.Neyini tartişiyonuz?

beyazsoyun uzn mesajlarına uzun cevap verebilecek biri geldi biraz dinleneyim :D

işte sorun da orada ben arapların bize iyi kötü bakmasını önemsemiyorum kim güçlüyse onun tarafında olan bir miller batı desen bize iyi baktıları görülmüş şey değil boşa niye çabalayarak vakit kaybedelim

bunu önemsemedıgın için başbakan degilsin ya :))) her ülkenin bize katkısı var. son iki yılda avrupa krizde biz neden değiliz biraz dusun :))))))

"Ecdadımızı televizyondaki dizilerdeki gibi sanıyorlar" sorun my'de mi oluyo o zaman sorun tarihi televizyondan öğrenmeye çalışanlarda :))

tüm dünya muhtesem yüzyıl izliyor tüm dünyada rekor kırılıyor :d :d basbakan hata etti basbakana %95 oy oranı azalcak chp kazanır bu yıl

türkan saylan dizisine itiraz edildi ilk esının ismi dizide telafuz edilmedi :))) bırak olaylara mudehale ısmının geçmesine bile adam istemedi :))))

tüm dünya muhtesem yüzyıl izliyor tüm dünyada rekor kırılıyor :d :d basbakan hata etti basbakana %95 oy oranı azalcak chp kazanır bu yıl
Chp mi oha😀d Chp,Mhp ve diğer partilerin oy oranlarını topla bir Ak Parti değil:D Bu sene oranları daha da arttırıp 1.olacağız İnşallah.

- - - Ekleme - - -

Off of be Kurtlar Vadisinin efsane müziklerini dinliyorum acayip gaz veriyor ha:D

türkan saylan dizisine itiraz edildi ilk esının ismi dizide telafuz edilmedi :))) bırak olaylara mudehale ısmının geçmesine bile adam istemedi :))))

Türkan bence reytinglerden dolayi da bitti.. Lakin ilk baslarda gayet iyi sonuçlar aliyordu.